KRISTIANSAND: De fem gjenstående rektorkandidatene er Marit Aamodt Nielsen (professor i nordisk), Per Kristian Egeberg (dekanus på realfag), Morten Tveiterud (dekanus på fakultet for teknologi), Torunn Lauvdal (direktør på Agderforskning) og Arne Dag Sti (professor ved fakultet for økonomi og samfunnsfag).

— Dette blir spennende. Jeg ser fram til både å se og høre kandidatene presentere sitt kandidatur, sier lederen i Nominasjonskomiteen, Olav Abrahamsen til høyskolens egen internavis.

Abrahamsen skal også være ordstyrer på panelmøtene, som holdes i Arendal, Grimstad og Kristiansand. Hensikten er at kandidatene skal få vise hva de står for, og ansatte og studenter skal få stille kandidatene spørsmål. Møtene er åpne for alle.

— For alle som er interessert i rektorvalget er dette gode anledninger til å møte kandidatene, høre hva de har å si, og eventuelt å stille dem spørsmål. Jeg håper så mange som mulig har anledning til å komme. Det gjelder både studenter og ansatte og andre interesserte, sier han.