— Det har vært en relativt stille natt for vår del, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt Martin Ugland.

Litt har politiet likevel hengt fingrene i.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

23.20:** Under en rutinekontroll i Østre Ringvei, hanker patruljenb inn en bil med to 20-åringer. En av disse anmeldes for besittelse av mindre mengder narkotika. Den andre anmeldes for bæring av kniv.

**GRIMSTAD: Bildetjuveri

00.40:** En beboer i et leilighetsbygg i Storgaten Grimstad kontaktet politiet og sa han trodde det var inntrengere. Da patruljen kom til stedet pågrep de en 28 år gammel kvinne som forsøkte å stjele noen bilder fra kjelleren.

— Det er ingen stor sak i og for seg. Jeg vil mer kalle det surr og rør. Det har vært flere tjuverier her tidligere, blant annet av sykler. Jeg opplevde melderen som irritert over de stadig gjentatte forholdene, sier operasjonsleder Ugland.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

01.40:** To 19 år gamle menn blir kontrollert og anmeldt for bruk og besittelse av mindre mengder hasj i Hellemyrbakken. De to erkjenner forholdet på stedet.

**KRAGERØ: Voldssiktet pågrepet

03.10:** En patrulje fra Telemark politidistrikt pågriper en 26 år gammel mann i forbindelse med kontroll på E18. Mannen er etterlyst av Agder politidsitrikt i forbindele med en voldssak.

— Det er snakk om en mindre alvorlig voldssak. Det er en etterlysning som har ligget en stund. Mannen er hjemmehørende i Kristiansand og sitter nå i arresten her etter først å ha blitt transportert til Arendal, sier Ugland.