GRIMSTAD: Bortviste greie studenter

23.40: Politiet fikk melding om bråk fra Skolegaten i Grimstad. En patrulje drar til stedet og finner en del ungdommer som har fest i forbindelse med studiestart. Politiet demper festen og bortviser en del av dem, men kaller festdeltakerne for grei ungdom.

KRISTIANSAND: Tatt uten lappen

00.05: En 23 år gammel mann ble stanset av politiet ved Statoil Vesterveien i Kristiansand, og det viste seg at han manglet gyldig førerkort. I tillegg tok han promilletest, og det viste seg at han var like under grensen for promillekjøring.

**GRIMSTAD: Urinerte på offentlig sted

00.30:** En 20 år gammel mann ble tatt for urinering på offentlig sted. Vannlatingen skjedde i Kirkegaten, og mannen er anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Ville ikke si hvem han var

00.55:** En 61 år gammel mann blir funnet overstadig beruset i grøftekanten i Grimstad. Mannen nekter å oppgi sine personalia, og blir tatt med til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Tatt med stoff

01.50:** En 21 år gammel mann blir kontrollert på Grim. Han har på seg en mindre mengde amfetamin. Han erkjenner forholdet og blir anmeldt.

**MANDAL: Flere i slåsskamp

02.00:** Flere personer var involvert i en slåsskamp i gata utenfor Kroa i Mandal. En patrulje rykker ut og bortviser dem fra sentrum.

**KRISTIANSAND: Plaget dame

02.10:** En 29 år gammel mann blir pågrepet og arrestert fra Setesdalsveien. Mannen var ruset og skal ha forulempet en ung dame. Han anmeldes for forholdet.

**LILLESAND: Var utagerende og vanskelig

02.10:** Politiet rykker ut til Sjøbua i Lillesand der en 47 år gammel mann har vært utagerende og vanskelig. Han blir pågrepet og kjørt til drukkenskapsarresten. I tillegg venter en anmeldelse på ham når han har sovet ut ruset.

**KRISTIANSAND: Tatt uten lappen

02.20:** En 64 år gammel mann blir tatt uten førerkort på Strai.

**FLEKKEFJORD: Kunne ikke passe seg selv

02.45:** En overstadig beruset mann blir tatt for blant annet urinering på offentlig sted i Flekkefjord. Politiet mener han er ute av stand til å ta vare på seg selv, og kjører ham til drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Krasjet og stakk

03.05:** Politiet mistenker promillekjøring etter at en trafikkulykke på Vågsbygdveien i Hannevika. Den mistenkte 20-åringen skal ha krasjet i en stolpe for deretter å stikke av. Politiet pågriper en mann i et hus i nærheten og tar ham med for blodprøver.

**MANDAL: Bil meide ned lyktestolpe og havnet på jorde

08.34:** Les egen sak her

**TVEDESTRAND: Hester på E 18

09.05:** Politiet ble varslet om at tre hester løp på E 18 ved Songedumpa. Disse kunne være farlig for trafikken, og politiet kontaktet eieren som tok hånd om hestene sine.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

08.00-09.20:** Det ble gjennomfort promillekontroll på Krossen. 83 kjøretøy kontrollert, ingen førere beruset.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra frisør

09.20:** Politiet får melding om grovt tyveri fra Duo frisør i Kristiansand.

**FARSUND: Kyr på rømmen

11.17:** Flere kyr kom seg ut av innhegning på Hauge Østre. Eier ble varslet med beskjed om å fange dyrene sine.

**KRISTIANSAND: Butikktyv tatt på Sørlandssenteret

12.09:** En person ble tatt for å stjele varer for flere tusen kroner på Sørlandssenteret. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Gutt veltet på sykkel

13.18:** Les egen sak her

**GRIMSTAD: Gaver stjålet fra festlokale

14.02:** Politiet fikk melding om at det har vært innbrudd i lokalene til Imenes skytebane i løpet av natta. Lokalene har vært brukt til privat arrangement, og gaver har blitt stjålet. Politiet undersøker stedet.

**KRISTIANSAND: Forsvunnede gifteringer

14:48:** Politiet melder at et brudepar har mistet gifteringene sine. Paret gifter seg i Oddernes kirke, og ringene er trolig mistet i Oddernes-området. Ringene er inngravert med "Mette" og "Robin". Politiet ber eventuelle finnere om å ta kontakt på 02800. — Da kan vi muligens gjøre en allerede fin dag komplett, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.