**KRISTIANSAND: Høy musikk på Flekkerøy

23.00** Det kom melding om veldig høy musikk, skrik og skrål fra et lokale på Flekkerøy. Politiet har vært i kontakt med den ansvarlige på stedet, som ville sørge for at fortsettelsen ble roligere.

**KRISTIANSAND: Måtte skille mann og kvinne

23.42** En mann og en kvinne hadde slått hverandre i en bolig på Hellemyr. Politiet dro til stedet og skilte partene, og de ble kjørt hver til sitt. Politiet avventer eventuell anmeldelse før de går videre med saken.

02.02 Senere på natta fikk politiet igjen befatning med kvinnen. Etter at hun var kjørt hjem til Randesund sparket hun i naboens dører, var sint og hylte og skrek.

**ARENDAL: To personer falt i sjøen

00.46** En person falt i sjøen ved Pollen. Da en annen person ville hjelpe til, falt også denne personen uti vannet. De to ble imidlertid hjulpet opp på land igjen av andre. Ambulanse har brakt de to til sykehus for en sjekk.

**VENNESLA: Kvinne skamslått

00.56** En kvinne fra Vennesla fortalte at hun hadde blitt skamslått av en navngitt person i sin egen leilighet. Politiet har vært på stedet og avventer eventuell anmeldelse.

**ARENDAL: Tatt for urinering

01.10** En 35 år gammel mann fra Østlandet ble tatt i Friholmsgaten. Mannen sto da og urinerte, og er nå anmeldt.

**KRISTIANSAND: Arrestert etter bråk

01.20** En 25 år gammel mann fra Kristiansand lagde bråk på et utested i Vestre Strandgate. Politiet dro ut og tok mannen med seg til arresten.

**EVJE OG HORNNES: Kvinne skadet etter krangel

01.17** En kvinne fortalte til politiet at hun var skadet etter en krangel med en mann i en bolig. Politiet var på plass etter kort tid.

**KRISTIANSAND: Sloss på utested

02.01** Betjeningen på et utested i sentrum bortviste én person etter slåssing innendørs. De andre involverte nektet å gå, og politiet måtte hjelpe til. Det endte med at én person til ble bortvist fra stedet.

ARENDAL: Ble bitt i ansiktet — to personer pågrepet

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

02.40** En 37 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet i bil utenfor bryggeriet i Setesdalsveien. Han anmeldes for kjøring uten førerkort.

**ARENDAL: Etterlyst mann kjørte i ruset tilstand

02.40** En 35 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet i Arendal sentrum. Mannen anmeldes for kjøring uten førerkort i ruset tilstand. Mannen var også etterlyst siden han ikke har møtt opp til soning av en dom. Først ble 35-åringen tatt med til lege for å avgi blodprøve. Politiet opplyser at mannen så ble dimittert. Men senere ble han pågrepet og satt i arresten.

**BIRKENES: Krangel

02.49** Et par på Birkeland kranglet. Politiet fikk roet partene. De to har forskjellige versjoner av hva som har skjedd.

**GRIMSTAD: Slukket bilbrann

04.09** Brannvesenet slukket brann i en bil som sto nær et hus i Skippergata på Fevik. Det ble noen sprukne ruter i huset etter kraftig varme. Brannårsaken er ukjent.

**KRISTIANSAND: Kranglet

04.41** To menn kranglet i Ægirsvei. Politiet snakket med partene og en av dem ble bortvist.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter i tre biler

07.00** Noen har knust ruter i tre biler som sto parkert i Sleipners vei på Lund.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

09.16** Det har vært innbrudd i en hytte på Dvergsnes. Tyvene har knust et vindu og stukket av med blant annet en TV.

**MANDAL: Bortvist fra kjøpesenter

10.33** Politiet har bortvist en person fra Amfi-senteret fordi vedkommende oppførte seg dårlig.

**BIRKENES: Innbrudd i hus

12.15** Noen har brutt seg inn i et hus på Birkeland ved å bryte opp en dør. Det er uklart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Bråk i bolig

15.48:** Melding om bråk i en bolig i Vågsbygd. En politipatrulje dro til stedet og fikk roet det hele. Ingen ble anmeldt.

**ARENDAL: Beruset mann

15.49:** En beruset mann lå rett ut vedKulturhuset. En 38 år gammel mann ble kjørt hjem til Saltrød.

**RISØR: Mistanke om ruskjøring

15.57:** En politipatrulje kom over en bil på Hope hvor de mistenkte sjåføren, en 50 år gammel Risør-mann, for å ha kjørt i påvirket tilstand. - Føreren erkjente kjøringen ogble tatt med til blodprøve, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Beruset mann med løs hund

17.05:** Politiet fikk melding om en beruset mann (45) med enløs hund. Patruljen kom i kontakt med mannen og hunden, og kjørte vedkommende hjem.

**ARENDAL: Trafikkuhell på Krøgenes

18.00:** Det ble meldt inn entrafikkulykke uten personskade i rundkjøringen på Krøgenes. En Mazda 323 skal ha blitt presset ut av veien og bilenble påført skader langs hele førersiden. Motparten kom fra Eydehavn og kjørtetilbake samme vei. Forholdet vil bli anmeldt og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner til hendelsen.

**ARENDAL: Tre tyver i Tromøysundet

19.48:** Politiet fikk melding om at det var tatt tre butikktyver på PrixTromøysundet. Da politiet ankom var to av dem borte. Sistemann ble tatt hånd omav patruljen. - Det er noe mulig tyvgods i bilen de disponerer, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.