Det skal ha vært to mødre og med hver sin babyer i bilen, som kjørte i følge med en bil der babyenes bestemødre var med.

Ulykken fant sted i bunnen av Ostadbakken. Foto: Jarle R. Martinsen

— Det som skjedde var at bilen skulle kjøre inn til siden da den ene babyen skrek. Da sjåføren gikk ut, begynte bilen å trille bakover, får Fædrelandsvennens journalist opplyst på stedet.

Et sjokk

— Å oppleve noe slikt er jo et lite sjokk, men jeg er glad for at det har gått bra med datter og barnebarn, sier Åse Vigre Sæland, bestemor til en av babyene.

Følg FVN Mandal på Facebook

Den andre bestemoren som satt igjen i bilen fikk ikke stoppet rullingen ettersom bilen hadde elektrisk håndbrekk. Dermed gikk det galt.

— Ambulansen har tatt med seg en av mødrene til legevakta for en sjekk av ryggen hennes, mens de to babyene også skal undersøkes av lege, sier Fædrelandsvennens mann.

Politiet opplyser at det skal ha gått greit med alle de involverte.

Tre til legesjekk

— Det ble sendt ressurser til E 39 i forbindelse med en trafikkulykke i bunnen av Ostestadbakken, opplyste AMK-sentralen ved Sørlandet sykehus til Fædrelandsvennen.

Ambulanser fra Mandal, lokal lege, politi og brannvesen ble sendt til stedet. Tre personer er i ettertid fraktet til legevakta i Mandal for en sjekk.

— Fikk melding om at det er en enslig bli som har kjørt av veien, forteller operasjonsleder Sverre Birkeland i Agder politidistrikt.

Ulykken ble meldt inn til AMK klokka 11.10. To minutter senere var også politiet og brannvesenet informert.