Arredondo og Sødal er forlovet

På tradisjonelt vis gikk Torstein Sødal ned på kne og fridde til kjæresten Maria Arredondo.

Publisert:

Maria Arredondo og Torstein Sødal er nyforlovet. Her er de på opptak til TV2-programmet Allsang på grensen som sendes torsdag kl. 20.00. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2

  • Anne Smith Lorentz, Ikava
Denne artikkelen er over seks år gammel

— Jeg var helt i sjokk, og ble bare veldig stille. Jeg måtte ta inn at det skjedde, forteller Maria Arredondo på vei inn for å sminke seg før onsdagens prøver på tv2-programmet Allsang på grensen.

Der skal hun opptre sammen med sin ferske forlovede, Torstein Sødal, som innrømmer at han var nervøs da han gikk ned på kne.

— Jeg tipper at alle som frir kjenner på nervene, men det gikk fint. Hun sa ja, sier Sødal.

Alt gikk galt

Paret har vært sammen i halvannet år, og for en uke siden var de på en liten slottsferie i Danmark. Første natta gikk ikke helt som planlagt. Da paret kom tilbake etter en middag, var de ansatte på slottet borte, og nøkkelen til hotellrommet utilgjengelig. Paret vandret rundt på slottet den natta, og fikk lite søvn.

— Alt som kunne gå galt, gikk galt den første kvelden. Men da de skjønte hva de hadde gjort morgenen etter, gjorde de alt for å rette det opp igjen, forteller Sødal.

Det ble disket opp med førsteklasses middag, og den fineste suiten.

— De dekket opp bordet for frieri, sier Sødal.

Rush i magen

Paret har snakket om forlovelse tidligere, og Arredondo hadde gitt beskjed om at hun ønsket at det bare skulle være de to til stedet. Likevel ble hun overrasket.

— Man har alltid gjort opp noen tanker om hvordan det blir, men så føles det helt annerledes. Det er en blanding av alt. Det er fint, og det går et rush gjennom magen innimellom, sier venndølen.

Artistene har et travelt år foran seg, og har ikke satt noen dato for bryllup. Nå nyter de bare den ferske tilværelsen som forlovet.

— Det føles litt uvant å gå med ring, men det er veldig fint. En byfis som frir til en venndøl, sier Torstein Sødal.

Maria Arredondo og Torstein Sødal skal synge «A whole new world» i programmet som sendes på TV2 torsdag kl. 20.00.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.