Beklaget stjeling av tomflasker

22.19 BYGLAND: Fire elever fra videregående skole stjal fredag kveld ti kasser tomflasker fra Joker-butikken på Bygland. De tre jentene og den ene gutten ble imidlertidig sett av øyenvitner. Butikksjefen kontaktet så rektoren på skolen, og ungdommene ble tatt med til skolen for en prat. I ettertid beklaget de sin oppførsel overfor butikken.

Truet med kniv

00.16 ARENDAL: Politiet fikk melding om at en mann hadde oppført seg aggresivt og truet flere personer med kniv i Arendal sentrum. Politiet pågrep like etterpå den mistenkte 24 år gamle mannen like ved torvet, og fant kniven i nærheten. En 28 år gammel mann er også foreløpig mistenkt i saken. Tre personer henvendte seg til politiet og sa de hadde fått trusler. Den mistenkte blir avhørt i løpet av lørdag, og politiet tror ikke mannen hadde noe foranlednineoppførselen. Mannen er fra området, og har ingen fast bopel.

Fyllekjørte på motorsykkel

00.17 TVEDESTRAND: En 32 år gammel mann fra Tvedestrand ble tatt av politiet ved Fianesvingen, og ble ført til legevakten for å bli tatt blodprøver av. Mannen er mistenkt for å ha kjørt en firehjuls motorsykkel i alkoholpåvirket tilstand.

Kjørte uten førerkort

00.40 FARSUND: En bil med to unge menn og ei 16 år gammel jente kjørte av veien på riksvei 43 i Farsund, og tipseren som ringte politiet om hendelsen mente føreren ikke var edru. Politi og ambulanse kom til stedet, og ambulansen tok med seg mennene, som hadde mindre skader, til sykehus for kontroll. Bileieren og den som antakelig førte bilen ble senere pågrepet og tatt blodprøver av. Sistnevnte har ikke førerkort. De to mennene er fra Tonstad og Kvinesdal.

— Det er mange uklare forhold rundt dette. Dette blir en kabal å finne ut av, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt.

Truet med tapetkniv på russekro

00.40 KVINESDAL: En 23 år gammel navngitt mann bosatt i Kvinesdal vil bli anmeldt etter å ha oppført seg truende og viftet med en liten sylskarp tapetkniv utenfor en russekro ved stadion-lokalene i Kvinesdal. Mannen ble manøvrert bort fra stedet av vaktene på russekroa.

Yppet mot lokale "helter"

01.00 ARENDAL: Det lå an til slåsskamp utenfor Fisher langbrygga da to østlendinger yppet mot en liten gruppe lokale "helter", slik politirapporten beskriver dem. Politipatruljen på stedet fikk avlyst slosskampen og sendte de to østlendingene bort i taxi med formaning om å ikke komme tilbake til sentrum den natten. De to partene har svært ulike forkaringer av hendelsen.

Skremte bort huseier og stjal

03.00 MANDAL: En huseier i Holum ringte til politiet etter å ha fått besøk på døra av tre personer som truet og tvang ham. Mannen klarte å rømme unna, og da politiet kom til huset var de tre i ferd med å stjele ting fra huset. De tre gjerningsmennene på henholdsvis 30, 33 og 43 år fra Stavanger ble pågrepet og blir avhørt i løpet av lørdag. De tre hadde også på seg mindre mengder amfetamin og hasj.

Beruset person falt i vannet

02.20 TVEDESTRAND: Politiet kjørte en beruset person hjem fra Tønna pub i Tvedestrand etter at vedkommende hadde hatt en rask ufrivillig dukkert i sjøen.

Grovt tyveri i Vanse

05.20 FARSUND: Politiet fikk melding fra en huseier om at tyver hadde vært på ferde og stjålet blant annet en bærbar PC, to Playstation-stasjoner og en mindre sum kontanter. Noen ting ble også funnet utenfor huset. Det er uklart hvordan tyvene har tatt seg inn, og politiet har foreløpig ingen spor i saken.

Dame (74) reddet av røykvarsler

05.59 LINDESNES: En 74 år gammel dame kan antakelig takke røykvarsleren i hjemmet sitt for at hun kom uskadet fra det da det tok fyr i huset hennes tidlig lørdag morgen. Det var ingen andre personer i huset, og brannvesenet fikk raskt brannen under kontroll. Brannen har antakelig startet i kjelleren, og er kanskje en pipebrann.