LILLESAND: — Klokken 17.12 i ettermiddag prøvde en politipatrulje å stoppe en bil ute ved Høvåg. Bilistien ville ikke stoppe, og kjørte av gårde, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bjarne Bakken, til fvn.no.

Politiet er nå ute og leter etter bilen.

— Vi har en mistanke om hvem som kan være sjåføren i bilen, og vi er nå ute og leter i området, forteller han.

Kariann Strømme var ute og kjørte på Høvågveien rundt det aktuelle tidspunktet, og ble forbikjørt i stor hastighet av det som mest sannsynelig er den etterlyste bilisten.

— Vi ble utsatt for en stygg forbikjøring av en bil som kom i en voldsom hastighet bakfra. Det holdt på å gå helt galt, for det kom en møtende bil også. Hadde vi kjørt fem kilometer i timen fortere kunne det blitt stygt, sier Strømme, til fvn.no.

Hun kan fortelle at villmannskjøringen forsatte:

— Rett etter der bilen kjørte forbi oss er det et kryss. Da bilen kom til krysset, tok sjåføren ingen hensyn til vikepliktregler og de andre trafikantene måtte bare bråbremse for å unngå kollisjon, forteller hun.

Politiet etterlyser vitner til kjøringen.

— Dersom noen har vært vitne til hasardiøs kjøring i området rundt Høvåg på dette tidspunktet, er det fint om de kontakter politiet, sier operasjonsleder Bakken.