MANDAL: Båttyveri En båt er stjålet i mandal i løpet av natt til lørdag. Båten er en hvit plastbåt med blå kalesje, og 20 hk mariner påhengsmotor.

MANDAL: Båttyveri 2 En mandalitt har meldt politiet om tyveri av en redningsflåte av merket RDU fra fiskebåten Dønning ved Jens Dedekams vei i Mandal.

**RISØR: Hytteinnbrudd

13.13** Det ble meldt om et innbrudd i en brun hytte ved Langesand i Risør lørdag ettermiddag. Politiet foretar åstedsundersøkelser senere i helgen.

**TVEDESTRAND: Hytteinnbrudd 2

13.36** grovt tyveri fra hytte i Sagsund i Tvedstrand, melding fra en person 1336 — innbrudd i annekset, borttatt en 20 l kanne bensin, samt to ti-literskanner.

**LILLESAND: Guttegjeng laget bråk

15.14** En guttegjeng i lillesand ble observert ved Springvannstemmen. 10-12 ungdommer i alderen 13-15 år slo rundt seg med kølle i husveggen til naboen til melder. Stemningen virket ladet, og en politipatrulje reiste ut og snakket med dem.

**ARENDAL: Påkjørsel bakfra

15.56** Etter en mindre dramatisk påkjørsel ved Kystveien nær Arendal båtsenter, ble det ordnet opp mellom partene. Det er ikke snakk om personskader.

— Lørdag kveld har hittil vært en særdeles rolig kveld. Det har ikke vært episoder av kriminell art, men stort sett oppdrag av forebyggende karakter, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til fvn.no kl 23.30.