Kjeller: Bjerkeland, som er minibussjåfør, befant seg inne på Statoil-stasjonen på Kjeller, da han ble skutt i ryggen. I tillegg til Bjerkeland ble en politimann og en annen person skadd da mannen som var bevæpnet med hagle skjøt vilt rundt seg.

Ingen av de tre er alvorlig skadd.

En mann i 40-årene ble pågrepet inne ved flystripen på Kjeller klokken 8.15. En politimann og to andre ble skadd etter at en mann skjøt vilt rundt seg med hagle ved en Statoil-stasjon på Kjeller på Romerike onsdag morgen. Politiet fikk melding om skytingen klokken 6.35. — En mann kranglet med noen på en bensinstasjon på Kjeller. Tilsynelatende uten grunn gikk han og hentet en hagle i bilen, og skjøt vilt rundt seg mot alle som var i nærheten. En kollega ble truffet i hodet, og en annen person ble skutt i ryggen. En tredje person skal også være skadd, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til NTB.

Alle de skadde er innlagt på Akershus universitetssykehus (Ahus).

— De kom til oss like etter klokka sju. Ingen av de tre er alvorlig skadd, slik det ser ut nå, opplyser informasjonsrådgiver Christian Mjelde ved sykehuset til NTB.

Oslo politidistrikt og politihelikopteret ble også satt inn i jakten på mannen.

Ifølge Aftenposten.no er mannen fra Indre Østfold og Østfold politidistrikt ble også varslet, i tilfelle mannen skulle være på vei hjem.