KRISTIANSAND: Ungdomsfest ble knivdrama

GRIMSTAD: Alarm etter rakettfunn på Fevik

**SONGDALEN: Moped stjålet

00.10:** En sort Piaggio med kjennemerkene PS 7648 ble meldt stjålet.

**SØGNE: Mistanke om fyllekjøring med båt

00.20:** Politiet fikk melding om at en person kjørte båt i beruset tilstand ved Høllen. Da politipatruljen kom til stedet var både båtfører og båten forsvunnet, men politiet har en mistanke om hvem båtføreren kan være.

**EVJE OG HORNNES: Sperret hotell med sykler

00.30:** En gjeng berusede ungdommer fant det for godt å sperre inngangen til Dølen hotell på Evje med sykler like over midnatt. Politiet ble tilkalt, men hadde ikke patruljer å sende. Bråket skal imidlertid ha løst seg opp kort tid etter.

**KRISTIANSAND: Urinerte utenfor 7-Eleven

00.50:** En 19 år gammel mann måtte punge ut da han ble tatt på fersken for urinering utenfor 7-Eleven i Tollbodgata. Mannen fikk et forelegg på 3000 kroner som han godtok på stedet.

**ARENDAL: Jente siktet for vold

01.00:** En 16 år gammel jente ble tatt med inn til Arendal politistasjon etter at hun hadde slått ned en person ved et serveringssted i byen. Offeret ble kjørt til legevakten for sjekk etter hendelsen. Jenta er siktet for legemsfornærmelse, og politiet venter anmeldelse fra voldsofferet.

**ARENDAL: Bil stjålet

01.00:** En rød GMC med kjennemerkene UX 44803 ble meldt stjålet fra Færvik.

**LILLESAND: Støy fra utested

01.10:** Politiet måtte rykke ut da de fikk melding om støy fra et utested i Lillesand sentrum. Bråket dempet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Høy musikk på Andøya

01.20:** Også fra Andøya fikk politiet inn melding om støy. En bursdagsfest ble dempet da politiet kom til stedet.

**FARSUND: Knuste frontrute

01.38:** En slåsskamp i Kirkegata gikk ut over både personer, biler og vindusruter. En frontrute på en bil ble knust, men da politiet kom til stedet var bråkmakerne forduftet fra stedet. Politiet tauet imidlertid inn en bil for å sikre den.

FARSUND: Slo mann med balltre

**KRISTIANSAND: Tatt for narkobruk

02.00:** To personer ble innbrakt av politiet fra et utested i Vestre Strandgate, mistenkt for bruk av narkotika.

**KRISTIANSAND: Pågrepet for innbrudd

02.15:** Politiet pågrep en 44 år gammel mann inne i en butikk i Elvegaten. Mannen hadde en ryggsekk med verktøy og vinkelsliper da han ble pågrepet. Han ble innbrakt til arresten i Kristiansand.

**FLEKKEFJORD: Stoppet for fyllekjøring

02.40:** En dansk bilfører ble stoppet for mistanke om promillekjøring. Mannen måtte avlegge blodprøve, og førerkortet hans ble tatt til forvaring av politiet.

**KRISTIANSAND: Båtførere mistenkt for fyll

02.50:** Politibåten stoppet to båtførere på 42 og 43 år i Vesterhavna mistenkt for promillekjøring. Begge mennene ble tatt med inn for promilletest, og ble deretter dimittert.

**KRISTIANSAND: To skadet i slåsskamp

02.56:** To personer ble kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med lettere skader etter at flere ungdommer braket sammen i Kvadraturen. En 23-åring som ble slått ned ble hentet av ambulanse, mens en 22-åring som prøvde å skille kamphanene ble kjørt til sykehuset for sjekk. En 18 år gammel mann ble tatt med inn til politistasjonen, mistenkt for å stå bak volden.

FLEKKEFJORD: Hytte brant ned

**SØGNE: Klatret i kran

04.15:** Politiet fikk inn melding om at en person forsøkte å klatre til topps i en av kranene som står på Tangvall. Da patruljen kom til stedet hadde imidlertid personen stukket fra stedet.

**ARENDAL: Sendte opp nødbluss

04.41:** Politibåten rykket ut etter melding om at nødbluss var observert utenfor Tromøya. Ingen personer ble observert i området.