**SETESDAL: Kongeørn stjålet

12.56** Politiet får melding om grovt tyveri på en hytte på Rysstad i Valle kommune. En stor, gammel, utstoppet kongeørn og noe arvegods er stjålet. I følge melderen skal tyveriet funnet sted rundt pinse.

**LILLESAND: Stakk fra uhell

13.05** På E18 mellom Høvåg og Lillesand kolliderer to biler, da den ene bilen kommer over i feil kjøreretning. Føreren som var skyld i ulykken stakk fra uhellet. Melderen kjørte selv til lege for å sjekke eventuelle nakkeskader. Politiet søker etter en liten, rød bil.

**RISØR: Fakket tyv

13.28** En båt av typen Cobra 480 ble forsøkt stjålet. Personen som ringer politiet har selv pågrepet en 28 år gammel mann fra Tvedestrand. Politiet tar hånd om den mistenkte. En annen person skal i følge melderen ha stukket fra åstedet.

**FLEKKEFJORD: Datamaskin stjålet

14.10** Heggeland trykkeri i Trøngsla melder om tyveri av datamaskin og annet utstyr. Politiet rykket ut og foretok åstedsundersøkelser.

**KRISTIANSAND: Båt stjålet på land

15.24** Politiet får melding en elleve fots pram er stjålet fra et lager som tilhører Vardåsen skole på Søm. Årer og åregafler er også fjernet fra lageret.

**LILLESAND: Trailer kolliderte med bil

15.39** En Toyota bryter vikeplikten og kjører ut på E18 ved Stansefabrikken. En trailer treffer bilen, som blir kastet bakover og havner på et jorde ved siden av veien. Utrolig nok ender det kun med materielle skader. Politiet konfiskerer førerkortet til en 86 år gammel mann etter klar og farlig overtredelse av vikeplikten.

**KVINESDAL: Grovt tyveri

19.49** I en hytte på vei til Ågedal ble det meldt om grovt tyveri i en hytte. Eieren hadde ikke oversikt over hva som var stjålet.

KRISTIANSAND: Kvinne (90) døde i brann på Kongsgård

**GJERSTAD: Jaktet promillekjører

21.36** Politiet jaktet tirsdag kveld på en promillekjører på Brokelandsheia. Det er uklart om de til slutt fant vedkommende.

KRISTIANSAND: Skulle tvangsinnlegges, truet med kniv