Kasim Segetalo, Belkisas bror, forteller at han i dag tidlig endelig kom til Bosnia sammen med kisten med sin søster. Familien fra Vigeland ønsket at Segetalo skulle begraves i det som var hennes hjemland til hun var syv år.

— Jeg føler meg veldig lettet. Jeg føler at hun endelig kommer til å falle i ro og hvile i fred, sier Kasim Segetalo til fvn.no på telefon fra Bosnia.

Lørdag er det begravelse. I Bosnia er allerede store deler av Belkisa Segetalos familie på plass.

— Min mor har ventet hele tiden, og forventet at vi skulle komme. Hun har vært borte fra sine to barn. Du vet hvordan mødre er - de er alltid bekymret, sier Segetalo.

Men det var en lang vei å gå før han kom så langt. Siden søsteren ble påkjørt av italiensk politi , har han vært i Italia for å prøve å få klarhet i hva som skjedde med søsteren. Etter begravelsen reiser han imidlertid hjem til Norge, men vil fortsatt holde kontakt med den italienske advokaten familien har engasjert.

Segetalo forteller om mye som måtte ordnes før transporten til Bosnia falt på plass. Til slutt ble løsningen å kjøre fra Milano til Bosnia i bil - en tur som tok 13 timer.

Politiet har han ikke hørt noen flere nyheter fra.

— De sier at etterforskningen vil ta fem-seks måneder så de kan samle alle bevis og snakke med øyenvitner. Jeg skjønner ikke hvorfor, man vet jo hva som har skjedd, sier Kasim Segetalo.