ARENDAL: — Vi fikk melding om knivstikkingen klokken 10.55 i formiddag av AMK, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt Bård Austad til fvn.no.

Den knivstukne mannen fikk en kamerat til å melde fra til politiet da han ble plaget med smerter i magen søndag morgen.

— Det som synes å være forholdet er at knivstikkingen har funnet sted tidligere på natten på et ukjent sted, sier Austad og legger til:

  • Det er sånn det synes nå.

Mannen, som skal være av utenlandsk opprinnelse ble funnet i en leilighet i Arendal av politi og ambulansepersonell. Han var da påført knivskader i mageregionen.

— Vedkommende er tatt med til sykehuset i Arendal. Han har et stikk i magen og er muligens blitt påført indre skader, sier Austad og påpeker at skadeomfanget foreløpig er uklart.

Politiet mener knivstikkingen har funnet sted på et annet sted, men ønsker ikke å utelukke noe så tidlig i etterforskningen.

— Vi har kalt ut kriminalteknikere for å undersøke leiligheten, selv om det tyder på at knivstikkingen ikke har funnet sted i leiligheten, sier Austad til fvn.no.

Politiet understreker at slike forhold har en stor mulighet til å endre historie underveis.

Mannen har foreløpig ikke vært i noe avhør med politiet, men politiet har hatt noen korte samtaler med mannen om hendelsesforløpet.

— Vi sitter om enn så lenge ikke med noe tydelig inntrykk av hva som har skjedd.

Knivstikkingen blir nå etterforsket videre av politiet.