Sangeren hadde følge med Cruise for 25 år siden, da hun var 36 og på høyden av sin karriere, mens Cruise var en 20 år gammel skuespiller som var på vei oppover.De gjorde det slutt i 1986 da Cruise ble tvunget til å flytte fra Los Angeles til Chicago etter å ha fått en rolle i regissøren Martin Scorseses film «The Color Of Money». Ett år senere giftet han seg med sin første kone, Mimi Rogers, som han skilte seg fra i 1990. Til tross for aldersforskjellen på 16 år, er Cher overbevist om at de kunne ha utviklet et solid forhold om ikke de hektiske timeplanene deres hadde drevet dem fra hverandre.

— Han var sjenert. Han sa at han følte seg som en skikkelig dust på skolen og at ingen snakket til ham. Vi var ute å spiste middag sammen på en restaurant i New York og kelneren kom fra samme skole som ham. Han sa til meg at hun aldri snakket til ham da de gikk på skolen sammen, men nå som han var kjent, fikk han hennes hele og fulle oppmerksomhet.

— Det kunne ha blitt en storslagen romanse fordi jeg var helt vill etter ham, sa Cher i programmet til Oprah Winfrey. (©NTB)