KRISTIANSAND: Chevrolet av årgang 1930 blir meldt stjålet

14:50: En sytti år gammel veteranbil av merke Chevrolet blir meldt stjålet fra Østrestrandgt i Kristiansand. Bilen som

er en 2-dørskupe fra 1930 har mørkeblå farge.

KRISTIANSAND: **Bilulykke i Dyreparken

14.46** Den 27 år gamle sjåføren fra Kristiansand ble brakt til legevakten, mens hans 25 år gamle passasjer slapp fra det med enda lettere skader. Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.46, og den inntraff på toppen av Timenesbakken like før Dyreparken. Ulykken var ikke like alvorlig som først antatt.

KRISTIANSAND: Bilist sneiet borti syklist på Justvik

15.25 Politiet fikk melding fra en 35 år gammel bilist om at han hadde sneiet borti en ung syklist på Jærnesheia. Bilisten sa at han ble blendet av den skarpe sola, og han hadde selv kjørt den fotskadde gutten til legevakta.

**RISØR: Innbrudd i hytte

19:15:** Politiet får beskjed om at det har vært et innbrudd i en hytte i Sandnesfjorden i Risør. To gutter blir observert løpende fra stedet. Guttene blir innhentet, men benekter enhver form for kjennskap til innbruddet. Guttene vil bli tatt inn til formelt avhør.

**KRISTIANSAND: Tut og kjør

20:30:** En 23 år gammel kvinne blir stoppet i bil mistenkt for promillekjøring i St. Olavsvei.

**ARENDAL: Suzuki mistet ut av syne

20:30:** En eier må hjelpesløst bevitne at noen klarer å stjele og stikke av med motorsykkelen hans av type Suzuki DR 350. Den er hvit med registreringsnr: DK9038

ARENDAL: Rattfyll på sjøen

21:50: Politiet må rykke ut med båt for å hente inn en 33 år gammel mann fra Saltrød, som er mistenkt for å kjøre båt i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Silvi Ana melder inn beruset far

22:00:** Ombord ferjen som legger til land klokken 22 i kveld, er en beruset far og hans sønn. Det er besetningen ombord som har reagert på at faren tilsynelatende er på fylletur uten evne til å ta seg av sin sønn. Politiet rykker ut ved ankomst av ferjen og står klar til å hente faren, mens den unge gutten blir tatt hånd om av barnevernet.