FARSUND: Ulykken skjedde på Skeimemona vest for Vanse klokken 22. — Det var et enslig kjøretøy med to personer i som kjørte av veien. Ifølge legen på stedet er den ene kritisk skadet. Begge er alvorlig skadet, opplyste operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt til fvn.no i 23 tiden tirsdag kveld.

Med Sea King til sykehus

Ifølge Farsunds Avis gjorde bilen flere rundkast før den stanset i grøfta ved riksvei 463. Begge personene ble brakt med Sea King-helikopter til Stavanger universitetssykehus.

Akuttmottaket ved sykehuset opplyste til fvn.no i 01.30-tiden at den ene av mennene da fortsatt var til undersøkelse, men at han var lettere skadet. Tilstanden hans var stabil. Sykehuset kunne ikke opplyse noe om tilstanden til mannen som ble hardest skadet i ulykken.

Begge mennene er bosatt i Farsund.

Foreløpig er årsaken til utforkjøringen uklar.

Undersøkelser

— Politiet har sikret ulykkesbilen. Den er fraktet bort av redningsbil. I tillegg har tjenestemennene, som kom først til ulykkesstedet, foretatt nødvendig oppmåling og fotografering, sier operasjonsleder Øystein Vellesen klokken 01.15

Personbilen fikk store materielle skader i utforkjøringen.

— Krimteknikere vil granske ulykkesstedet og bilen nærmere i dagslys, sier Vellesen.

UNDERSØKELSER: Politiet gjorde undersøkelser på ulykkesstedet sent tirsdag kveld. (Foto: Svein Morten Havaas / Farsunds Avis)