ARENDAL: Innbrudd i container

07.33 Det har vært innbrudd i en container på Krøgenes industriområde. Noe verktøy er stjålet, og det er gjort en del skadeverk av foreløpig ukjent karakter på stedet.

SONGDALEN: Fant papegøye i barnehage

08.25 Fredag landet en cirka 60 centimeter høy papegøye i en barnehage i Søgne. En mann som tidligere har jobbet i dyrebutikk hadde et bur tilgjengelig og tok seg av fuglen. Fvn.no var i kontakt med mannen, men da hadde allerede eieren meldt seg, og historien endte godt.

RISØR: Fant haglepatroner ved voksenopplæringa

08.59 En ansatt ved voksenopplæringen i Siris vei ringte politiet og meldte om at de hadde funnet noen haglepatroner og et skrujern utenfor. Litt senere ringte vedkommende igjen og sa at det hadde vært grovt tyveri fra et klasserom.

LYNGDAL: Vogntog sperret veien

09.31 Et utenlandsregistrert vogntog fikk motorstopp i Steinslandsbakken mellom Vigeland og Lenefjorden. Vogntoget stod på toppen av bakken, farlig plassert i en sving. En politipatrulje dro til stedet for å dirigere trafikken.

TVEDESTRAND: Tagget ned biler og bygg

09.55 Noen har tagget og malt på to bygg i sentrum. I tillegg er det sprayet spraylakk på flere biler og containere på stedet.

AGDER: Savner mopedskilt

10.09 En moped som var meldt stjålet 23. september er kommet til rette. Men skiltet mangler. Nummeret er PT 6014. SOGNDALEN: Undersøker mistenkelig elg-dødsfall

10.12 Lørdag ble det funnet en død piggokse i Gåsebekkdalen øst for Tronstadvannet. Jaktlaget har drevet litt etterforskning, og det skal nå gjennomgås om den er skutt eller om den led en naturlig død. En representant for lensmannskontoret og fra jaktlaget tar saken videre.

**KRISTIANSAND: Buss mot bil på Lund

10.36** En bil kolliderte med en personbil på Rundingen. Sjåførene ble ikke enige om hvordan de skulle fylle ut skadeskjemaet, så politiet måtte hjelpe til. Ingen kom til skade i uhellet.

BYGLAND: Tre tatt i laserkontroll

**SØGNE: Fant drivende båt

12.19** Politiet fikk telefon fra en mann som hadde funnet en 16 fots Windracer med en 30 hestekrefters Yamaha-motor. Båten lå og drev utenfor Oftenes. Innringeren tauet båten inn til en brygge. Antakelig har båten slitt seg, siden det ikke var bensintank ombord.

**KRISTIANSAND: Tatt med tabletter

13.03** En fotpatrulje i Markens tok med seg en mann som var i besittelse av noen mistenkelige tabletter. Mannen måtte bli med til politistasjonen for å avgi forklaring.

**KRISTIANSAND: Blotter på Slottet?

11.56** Politiet dro til parkeringshuset i Slottet i sentrum for å lete etter en blotter. Da politiet kom, var mannen forsvunnet. Ifølge øyenvitner skal mannen ha stått og onanert.

**LILLESAND: Grunnstøting

14.04:** Hovedredningssentralen fikk melding om at en båt trengte assistanse i Blindleia etter en grunnstøting.

MANDAL: Tyveri

Politiet fikk melding om at en Suzuki moped med kjennemerke PE5020 er blitt stjålet fra Smart-stasjonen på Malmø.

**ARENDAL: Trafikkuhell

17.20:** En bil og moped var borti hverandre en rundtkjøring på Stoa. Ingen ble skader og partene fylte ut skademelding.

KVINESDAL: ATV-tyveri

Politiet fikk melding om at en firehuling med tømmerhenger var blitt stjålet fra en hytte på Kvinesheia. ATVen er en Suzuki 400-kubikker med kjennemerke RA9184. Det er ukjent når den ble stjålet.