KRISTIANSAND: — Det er mistanke om at brannen er påsatt, sier kriminaltekniker Lars Gustav Engemyr, til fvn.no.

På bygget hvor det brant er det store sotmerker på vinduskarmen og opp mot taket. Det var nettopp her Engemyr gjennomførte undersøkelser tidlig lørdag ettermiddag.

Overfor fvn.no bekrefter Engemyr at brannen startet i bygget, men ønsket ikke å gå nærmere inn på hva brannen hadde startet i eller hvor de to arnestedene er.

Det var i natt at det brøt ut en kraftig brann i Randesund Klubbhus. Brannmannskap fra både Kristiansand og Vennesla rykket ut for å få kontroll på flammene.

Les også: Full fyr i idrettsanlegg

(Artikkelen fortsetter under bildet)

(Slik så det ut ved sportsbutikken lørdag formiddag. Foto: Vegard Nekstad)

— Jeg kan ikke si noe om detaljene på grunn av etterforskningen, men det er grunn til å tro at brannen er påsatt, sier Engemyr.

Brannen slukte et tilbygg ved idrettsanlegget til Randesund KLubbhus som ligger ved Sukkevann.

— Vi har funnet spor som vi foreløpig holder tilbake på grunn av etterforskningen, men det er klart at brannen hadde to arnesteder, forteller Engemyr.

I starten av slukningsarbeidet slo flammene ut gjennom vinduene og slukte brannmennene. Det var et syn Helge Zachariassen i brannvesenet absolutt ikke satte pris på.

Lørdag formiddag gjennomførte krimtekniker Engemyr sine undersøkelser, samtidig som et firmaet Polygon var i gang med å ta seg av sotskadene i bygningen.

Video: Se brannmennene bli slukt av flammene

Bildeserie: Se bilder fra slukningsarbeidet

Brannvesenet fikk meldingen omkring klokken seks lørdag morgen.

(Slik så det ut ved sportsbutikken i natt. Foto: Vegard Nekstad)