VENNESLA: Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.30. Ulykken inntraff like ved fylkesgrensa mellom Vest— og Aust-Agder.

— Et vogntog og en personbil har kollidert front- mot- front mellom Honnemyr og Steinsland på Vennesla. Ifølge den siste meldingen som jeg har mottatt skal føreren av personbilen, en kvinne, sitte fastklemt, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås, til fvn.no klokken 19.10. Flenge i pannen

Klokken 19.30 kunne en politimann på stedet opplyse om at kvinnen som hadde sittet fastklemt var blitt sendt til Sørlandet sykehus Kristiansand med luftambulanse. Ifølge ham skulle kvinnen være delvis ved bevissthet.

Like før klokken 21.00 kunne vakthavende kirug på Sørlandet sykehus Kristiansand, Astrid Mans, opplyse om at kvinnen var skadet og under behandling.

Ifølge operasjonsleder skal kvinnen ha fått en flenge i pannen.

— Ellers gikk det etter forholdene veldig bra med henne, forteller Solås.

FOTO: Bjarte Bjellås (mms-foto) Foto: Bjarte Bjellås (mms-foto)

Høy hastighet

Det er mistanke om at personbilen skal ha holdt en høy fart i forkant av ulykken.

— Det var en del bremsespor på stedet. Og det kan virke som om kvinnen har holdt høy hastighet i forkant av ulykken, opplyser Solås.

Ifølge vitner på stedet er veien svært smal der ulykken fant sted, og det skal ha vært en ulykke på samme plass for kort tid siden. Veien var i en periode etter ulykken stengt i begge retninger.

FOTO: Bjarte Bjellås (mms-foto) Foto: Bjarte Bjellås (mms-foto)