KRISTIANSAND: Mann tatt for promillekjøring

03.15: En politipatrulje stanser en mannlig bilfører i Torridalsveien. Mannen blåser rødt under promillekontroll, og blir tatt med for å avgi blodprøve. Mannen er i 40-årene, og fra Vennesla. Det blir opprettet en trafikksak på forholdet.

KRISTIANSAND: Rådyr i Baneheitunnelen

04.50: Politiet får inn flere meldinger fra bilister som har sett et rådyr i Baneheitunnelen. Rådyret skal ha gått i vestgående løp i retning Vesterveibroa. En politipatrulje kjører gjennom tunnelen for å se etter rådyret, men da de ikke ser dyret konkluderer de med at det har kommet seg ut av tunnelen i god behold.

ARENDAL: Grovt tyveri

Politiet har i ettermiddag fått melding om grovt tyveri fra en båt ved Breivik båthavn i Eydehavn. Tyvene hadde stjålet et kokeapparat, et ekkolodd og skrudd løst en del inventar i båten som de ikke hadde tatt med seg. Politiet har også fått melding om tyveri av en 12 fots jolle med en 4 hestekrefters påhengsmotor fra samme sted. Politiet regner med at de to sakene henger sammen.

**ARENDAL: Kollisjon mellom to syklister

16.40** fikk politiet melding om at to syklister, en ung gutt og en kvinne, hadde kollidert med hverandre i en undergang ved Nedenes. Kvinnen pådro seg mindre kuttskader i hodet etter å ha slått hodet i veggen.

KRISTIANSAND: Stjålet moped

I løpet av natt til i dag har noen stjålet en moped fra en garasje på Kjerrheia. Mopeden, en TBG R50X, har registreringsnummer PU6125. Samtidig med dette ble det også stjålet en offroad-sykkel fra samme sted.

MANDAL: Påkjørsel

Like etter klokken 19.00 fikk politiet melding fra en mann som kunne fortelle at noen hadde kjørt inn i bilen hans mens han var inne og trente på Sanden treningssenter. Mannen hadde vært inne og trent i tidsrommet 17.30 til 19.00. Da han kom ut igjen oppdaget han at noen hadde vært borti bilen hans. Mannen mente selv at det måtte være en lastebil som hadde vært borti bilen hans, og fant frem til en person som han mente var gjerningsmannen. Bileieren tok en prat med ham, og lastebilsjåføren benektet ikke for at det var han som hadde vært borti bilen. Men han var heller ikke helt sikker på at det var han som hadde gjort det.

**ARENDAL: Syklist krasjet i bil

21.00** fikk politiet melding om at en syklist tidligere på dagen hadde krasjet med en bil i krysset mellom Stensåsveien og Storheia i Arendal. Gutten (14) kom kjørende ut i veien og traff en bil, og ble så slengt over den. Gutten slapp unna hendelsen med en lettere hjernerystelse.