KRISTIANSAND: Color Line mener gjengen skapte alt for mye kaos om bord. Selv mener mennene at de bare lo og hadde det gøy.

SE VIDEO FRA PÅGRIPELSEN

LES OGSÅ: Superspeed måtte snu — Jeg og 12 kamerater var på utdrikningslag og hadde bestilt bord i restauranten "Catch Me If You Can" og stilte oss i kø. Vi lo og hadde det gøy, forteller en av mennene som Color Line bortviste, til fvn.no.

Avvist fra restaurant

Da restauranten åpnet hevder han at betjeningen avviste utdrikningslaget.

— Da de åpnet dørene ble vi møtt av ei sur dame som sa at vi ikke fikk servert alkohol, fordi vi var for fulle, sier mannen.

Da de totalt 13 mennene ble nektet servering av alkohol, skal de ha krevd å få pengene tilbake. Dette skal betjeningen ha nektet.

Krevde pengene tilbake

  • Et par personer fra gjengen sa at vi krevde å få pengene tilbake om vi ikke fikk servert alkohol. Da sa en dame fra betjeningen at vi måtte forlate stedet, sier han.

Ifølge mannen ble vektere fra Securitas tilkalt.

— Da kom det to vektere fra Securitas. De fortalte at de ikke var interessert i å høre hva vi hadde å se. Da begynte de å dra i den ene kameraten min, og selvfølgelig tolerterte han ikke slik oppførsel fra "tyttebærpolitiet", forteller mannen, til fvn.no.

Color Line og politiet bekreftet tidligere i kveld til fvn.no at flere besetningsmedlemmer måtte bistå vekterne med skipet for å holde kontroll på mennene.

Hevder vekter slo

  • Han ene vekteren slo til den ene kameraten min i ansiktet, legger han til.

Color Line på sin side kjenner ikke til at vekteren skal ha utøvd vold mot mennene.

— Det kjenner jeg ikke til. De har utvist en oppførsel som gjorde at vi måtte gripe inn, sier linjedirektør Odd Grønberg, til fvn.no sent lørdag kveld.

Oppførsel kan ikke forsvares

Grønberg mener oppførselen mennene utviste ikke kan forsvares.

— Jeg har snakket med kapteinen og fått historien. Hva som har skjedd i detalj vet jeg ikke, men det er åpenbart at de har utvist en oppførsel som at vi ikke kunne tolerere, sier Grønberg.

Securitas har ikke vært tilgjengelig for kommentar lørdag kveld.

SE VIDEO FRA PÅGRIPELSEN

LES OGSÅ: Superspeed måtte snu