**BYKLE: Trafikkuhell ved Trydal

00.05:** En bil snurret på riksveien og havnet først i autovernet og deretter i grøfta. Far og sønn i bilen kom unna uhellet uten skader. Viking bistod for å få bilen opp av grøfta igjen.

**KRISTIANSAND: Knuste flasker ved Leopold

00.40:** Et russetreff på Leopold i Vestre Strandgate førte til at plassakapasiteten ved utestedet ble sprengt. Mye folk som ville inn førte til ordensproblemer i gaten utenfor, og ifølge politiet ble det knust en del flasker. Bortsett fra dette, og noe drikking på gaten var det ikke de store problemene.

**KRISTIANSAND: Kjæreste-krangel i Kaserneveien

00.49:** En mann og kvinne røk i tottene på hverandre, og ifølge meldingen skal mannen ha slått kvinnen. En patrulje oppsøkte stedet for å ordne opp. Kvinnen ble fulgt hjem til sin egen bopel, og ønsket ikke å anmelde forholdet. Ingen av de to ble skadet.

**KRISTIANSAND: Drakk utenfor Leopold

00.58:** En person ble ilagt et forenklet forelegg for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Slått til av russ

01.05:** Ei jente skal ha blitt slått til av en mannlig russ i Skippergata. En 18 år gammel mann ble pågrepet, mistenkt for å ha slått jenta samt en annen person. Jenta vil anmelde forholdet etter hvert.

**KRISTIANSAND: Slåss med politiet

01.15:** En 24 år gammel mann skal ha utført skadeverk på en drosje i Kirkegata. Da politiet kom til stedet satte 24-åringen seg kraftig til motverge, og skal ha gått til angrep på politipatruljen. Mannen er anmeldt for vold mot politiet, og ble innbrakt til arresten. En kamerat av 24-åringen ble også pågrepet etter å ha blandet seg inn i episoden.

**MANDAL: Knuste vindu i politibil

01.34:** En 38 år gammel mann fra Evje er siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand etter en kontroll i Torjusheigaten. 38-åringen ble målt til 1,9 i promille. Eieren av bilen var med som passasjer, også han skal ha vært beruset. 38-åringen mislikte sterkt å bli stoppet, noe han viste ved knuse vindusruten i politibilen. Både han og kameraten måtte tilbringe natten i arresten.

**LILLESAND: Stakk fra politiet

01.38:** En 17-åring forsøkte å stikke av fra politiet på en uregistrert motorsykkel. Gutten er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

GRIMSTAD: Fant amfetamin på sjåfør

En 35 år gammel mann er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Mannen ble stoppet av politiet i Storgata, og var ifølge politiet i besittelse av mindre mengder amfetamin.

**MANDAL: Kjørte hjem 14-åring

02.37:** Ei 14 år gammel jente ble kjørt hjem av politiet, etter at hun ble funnet overstadig beruset i sentrum.

**KRISTIANSAND: Pågrepet etter slåssing

02.51:** En person ble pågrepet i Tollbodgata etter å slått en av vaktene ved utestedet Harvey's.

**ARENDAL: 18-åring kjørt hjem

02.48:** En 18 år gammel mann ble hentet av foreldrene i sentrum. 18-åringen skal ha vært overstadig beruset, og svært lite samarbeidsvillig da politiet tok kontakt med ham.

KRISTIANSAND: Stukket i baken med skrujern

MANDAL: Brann ved skole

**RISØR: Beslagla førerkort

04.22:** En 20 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt tatt i en promillekontroll i Risør sentrum.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Plantasjen

08.04:** Et innbrudd på Plantasjen i Sørlandsparken ble oppdaget da de ansatte kom på jobb. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.