RISØR: Tatt for cannabis-røyking

23.08: To menn på 22 og 31 år ble anmeldt for å ha røykt cannabis i Risør sentrum. De to mennene viste seg også å være i besittelse av et par gram hasj.

**SØGNE: Stakk fra politiet

23.55:** En politipatrulje meldte at de ble frakjørt av en eldre BMW i Rosselandsveien. Bilen forsvant i retning Tangvall, og politiet besluttet å avbryte forfølgelsen da hastigheten ble uforsvarlig høy.

**BYGLAND: Stakk fra kontroll

00.04:** En bilfører ble anmeldt for å kjøre uten førerkort i Setesdal. 36-åringen hadde klart å stikke av fra politiet, men ble funnet sammen med bilen på Byglandsfjord senere på kvelden.

**ARENDAL: Slagsmål ved kulturhuset

00.10:** To menn på 28 og 21 år ble anmeldt for å være til sjenanse i beruset tilstand. De to skal ha vært involvert i slåssing ved kulturhuset i Arendal. Begge ble bøtelagt og kjørt til arresten i Arendal.

Omstendighetene rundt slåssingen er ganske uklare. Begge har beskyldt den andre for å ha startet slåssingen. En av mennene skal ha blitt kneet i ansiktet og fått slått løs noen tenner. Det var snakk om at det skal ha blitt slått med en jernstang, men denne har ikke politiet sett noe til. Begge ble løslatt etter avhør lørdag formiddag.

KVINESDAL: Anmeldt etter slagsmål

02.02: En 25 år gammel mann fra Kvinesdal ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært innblandet i et fylleslagsmål i Kvinesdal.

**KRISTIANSAND: Knuste rute på gatekjøkken

03.15:** Politiet ble oppringt av en person som var vitne til at en rute ble knust på Taco-kjøkkenet i sentrum. Vitnet fulgte etter gjerningsmannen, som senere ble pågrepet av politiet. 20-åringen ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**LILLESAND: Mistenkt for fyllekjøring

03.26:** En 23 år gammel mopedist uten førerkort måtte avlegge blodprøve etter en kjøretur i Borkedalsveien ved Statoil.

KRISTIANSAND: Mopedist pågrepet

03.42: En 32 år gammel mann forsøkte å stikke av fra politiet på en moped med falske skilter. 32-åringen ble innhentet og pågrepet. Mannen vil bli anmeldt for kjøringen.

FARSUND: 43-åring fastklemt etter utforkjøring

**GRIMSTAD: Tre narkotatt

05.49:** Tre personer ble pågrepet i en bil på Østerholtheia. Etter å ha kontrollert bilen fant politiet det som trolig er heroin. De tre, en 22 år gammel mann fra Risør, en 31 år gammel kvinne fra Arendal og en 38 år gammel mann fra Grimstad ble kjørt til arresten i Arendal.