KRISTIANSAND: Søndag 19. april klokken 03.15 sparket han en politibetjent i leggen to ganger i forbindelse med at han skulle innsettes i arresten. I forbindelse med dette kom han også med trusler mot politibetjenten.

— Jeg har lyst til å banke deg. Jeg gleder meg til den dagen jeg treffer deg igjen, er blant noe av det han ifølge tiltalebeslutningen skal ha uttalt.

Onsdag 24.juni klokken 03.45 ved Shell Valhalla slo 33-åringen en mann i ansiktet gjentatte ganger. Adferden hans forstyrret den alminnelige fred og orden på stedet. Da han ble pågrepet av politiet skal han ha fornærmet to politibetjenter på det groveste.

Men 33-åringen stoppet ikke der. Da han litt senere på natten skulle innsettes i arresten skal han gjentatte ganger ha fortalt politibetjenten at han var ”ferdig” dersom 33-åringen traff på ham på byen.

I retten hevdet 33-åringen å ikke være skyldig i noen av punktene som gikk på vold, trusler og forulemping av politiet, men han erkjente seg i skyldig i slagsmålet ved Shell Valhalla. Retten mente derimot at 33-åringen var skyldig på alle punkter og mannen ble derfor dømt til å utføre samfunnsstraff i 46 timer.