**ARENDAL: Brann

09.44** Politiet får melding fra brannvesenet om en brann på Løddesøl som er ute av kontroll. Brannvesenet rykket ut og fikk kontroll på brannen, som var i et mindre område med gress og kratt.

**ÅMLI: Tyveri av kjøretøy

09.50** Natt til lørdag har en ti år gammel Honda snøfreser blitt stjålet fra en garasje på Selåsvatn.

**GRIMSTAD: Biler med falske skilter

10.29** Politiet har ikke fått stoppet noen sjåfører som etter meldingen skal kjøre rundt med hjemmesnekrede skilter på Frivoldsveien.

**KRISTIANSAND: Kjøring i påvirket tilstand

12.00** En UP-patrulje stoppet en bil ved Sødal terrasse som mistenes for kjøring i narkopåvirket tilstand. Den 37 år gamle føreren fra Vennesla er fremstilt ved legevakten for utvidet sjekk. I bilen ble det også funnet et mindre parti av det som formentlig er amfetamin, samt noe piller.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

13.23 Les mer her

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri

15.07:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd fra en bolig i Tvedestrand. Det er ukjent hva som er blitt stjålet.

FROLAND: Branntilløp

— Det blir meldt om branntilløp i en låve i Froland. Det har vært bålbrenning i nærheten og det har tatt fyr i taket, opplyser operasjonsleder Per-Kristian Klausen i Agder politidistrikt, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

16.15:** En mopedist kjørte inn i en bil bakfra i østgående løp på Varoddbrua i ettermiddagsrushet. Politi og ambulanse rykket ut, men det viste seg at det ikke var snakk om personskade.

**SØGNE: Tyveri

17.19:** Det ble meldt om at påhengsmotorer fra flere båter er blitt stjålet fra Trysnes marina i Søgne.