KRISTIANSAND: – Vi har skaffet oss en lett mobil enhet som kan brukes til å sende live tv-stream fra steder rundt om i regionen når det skjer noe, sier Per Moseid, leder for levende bilder i Fædrelandsvennen.

Følg talkshowet live på fvn.no fra 15.45! Direkte-tv til alle tider

Han forteller at denne tv-linken vil bli flittig brukt fremover og at mediehuset Fædrelandsvennen har en fordel med alle sine mediekanaler: – Selv om vi ikke har sendetid på fvntv kan vi bruke den til alle døgnets tider på vårt aktive nettsted fvn.no.

Dermed kan folk se direkte-tv fra steder som Sør Arena, Kvadraturen og andre steder i regionen.

– Vi er først i Norge på denne typen link som kan bæres med seg, går på batteri og som enkelt kobles opp, sier Moseid, som er ansvarlige for det tekniske når linken blir brukt for første gang i dag.

Talkshow

Klokken 15.45 kan du nemlig se et talkshow på fvn.no fra Motion-konferansen i Kristiansand.

Øystein Tønnesen, prosjektleder for Motion, forteller litt om hva som skal skje:

– Talkshowet starter 15.45 med journalist og vert Camilla Glad Mitic. Vi får gjester som Tor-Åge-Eikerapen fra Eierapen Roots festival, Quart-investor Arild Buli, og mange andre som kommer sammen i beste Skavland-stil.

Festivalsponsing

Temaet i talkshowet er festivalsponsing. – Det vil blant annet bli satt fokus på bookingbudsjettene til festivalene som løper løpsk. Er det festivalenes problem eller må næringslivet ta mer ansvar, sier han.

Prosjektlederen forteller at det også vil bli pratet om nye festivaler og om festivaler kan lære noe av bedrifter, og motsatt.

Følg talkshowet live på fvn.no fra 15.45!