KRISTIANSAND: Kranglete taxi-passasjer

0005: En drosjesjåfør melder om en kranglete passasjer i Hellemyrbakken. Politiet rykker raskt ut og får kontroll på passasjeren. Han er en 38 år gammel mann fra Kristiansand, og blir tatt med til arresten. Årsaken til kranglingen er ukjent for operasjonslederen i Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Sparket i drosje

0016: Før politiet kom fram til stedet, har de involveverte partene løst saken i minnelighet.

KRISTIANSAND: Høy musikk

0038: Naboer klager på høy musikk fra en fest i Gislemyrveien i Vågsbygd. Politiet rykker ut og får ned volumet.

ARENDAL: Krangel

0037: Fra Langbrygga i Arendal blir en patrulje kontaktet av vakter på utested. De har observerte en het krangel mellom en mann og en kvinne. Den 19 år gamle kvinnen fra Arendal bringes til legevakta for konsultasjon, mens mannen, en 24-åring fra Arendal blir innbrakt. Det er uklart om jenta vil anmelde forholdet.

LILLESAND: Uten førerkort i fylla

0114: I Tingsaker båthavn stanser en grimstad-patrulje en bil i rutinekontroll. Det viser seg at det er en kvinnelig bilfører som ikke har rukket å fylle 18 år, og dermed heller ikke har førerkort. I tillegg finner politiet grunn til å mistenke jenta for å ha drukket, og en test viser en promille på over 1. Dermed blir jenta kjørt hjem til sine foreldre.

KRISTIANSAND: Familie-krangel

0138: Sønnen i huset skaper problemer for familien, og politiet rykker ut. Patruljen mener mannen er beruset og får bekreftet dette etter at blodprøve blir tatt på legevakten. Dermed blir mannen på 26 år tatt med til arresten.

ARENDAL: Rogalaendinger på tur

0218: I Kirkebakken i Arendal stopper politiet en bil for kontroll fordi det er mistanke om fyllekjøring. Mistanken forsterkes i møte med bilfører, og de to passasjerene. Alarmklokkene ringer ytterligere når det blir påvist mindre mengder med amfetamin i bilen. Derfor blir alle pågrepet og kjørt til arresten. Bilføreren, en 19-åring fra Sandnes; blir konfrontert med en utvidet promilletest. Den 18 år gamle jenta og og 17 år gammel gutt, alle fra Sandnes vil bli avhørt lørdag og må svare for hvorfor de var i en bil med amfetamin.

FLEKKEFJORD: Biljakt vestover

0315: En bilfører melder fra om at han er blitt forbikjørt av en annen bil, som har et mistenkelig vinglete kjøremønster. Den våkne bilføreren har notert registreringsnummeret, og dermed setter en patrulje fra Flekkefjord i gang jakte. Klokken 0340 melder patruljen at de har observert bilen på vei vestover på E 39 øst for Flekkefjord. Men tross innstendig oppfordring fra politiet, nekter sjåføren å stanse. Dermed varsles politiet i Rogaland, og en patrulje derfra får stanset bilen klokken 0417. Bilføreren er mistenkt for å ha kjørt med promille, og det samme er bilens eier, som skal ha vært passasjer. De bringes begge inn til politiastasjonen i Eigersund.

FARSUND: Mc-fører kjørte utfor

0326: En 21 år gammel mann fra Farsund kjører utfor med en 250 kubikk stor motorsykkel. i området Oreveien i Vanse i Farsund. Når politiet kommer til stedet, er mannen allerede fraktet til legevakten med mindre skader. Men mye tyder på at han hadde promille innenfor vesten, og motorsykkelen var ikke registrert.

KRISTIANSAND: Røykte trolig på senga

0506: Politiet får melding om røykutvikling fra en leilighet i Vigeveien, og varsler brannvesenet. Alt tyder på at røyking på senga utløste røykutviklingen. Men røykeren har ikke tatt akutt skade, og leiligheten fikk bare mindre røykskader.

KVINESDAL: Stjal fra bil 1

0741: Eieren av en bil som har stått i Furuveien i Kvinesdal oppdager på morgenkvisten at noen har stjålet stereonalegget fra bilen i løpet av natten.

MANDAL: Forsøkte å stjele bil

0855: Her oppdaget bileieren at noen hadde forsøkt å stjele bilen. De hadde brutt seg inn, og forsøkt å kople tenningen, men har mislyktes og stukket. Det er ingen mistenkte i saken.

KVINESDAL: Stjal fra bil 2

1026 : Både lommeboken og stereoanlegget ble stjålet fra en bil i i Fjellveien i Kvinesdal i løpet av natten.

KVINESDAL: Stjal fra bil 3

1035 : Og med dette tredje tyveriet fra en bil i Sollia i Kvinesdal, tyder mye på at en gjeng har vært på ferde i Kvinesdal natt til fredag. Her har dessverre bilføreren latt bilen stå åpen, og dermed er stereonalegget stjålet enkelt.