HOVDEN: — Her snør det jevnt og trutt. Siden i går tenker jeg at det har kommet rundt 15 cm med nysnø. Det ser ut som om det blir lenge til snøværet slutter, sier Anne Grimestad ved Hovden skisenter til fvn.no.

Ifølge henne blir det ikke oppholdsvær før til neste helg.

— Da bør det i hvert fall være nok av snø i bakken, forteller hun.

Bildet viser Hovden Skisenter. Kameraet eies av www.hovden.com og hostes av www.istorm.no.

Se nettkamera

GAUTEFALL: Også på Gautefall snør det i dag. Ifølge Skiinfo.no 70 centimeter med snø i bakken og alle nedfarter og heiser er oppe. Lørdag meldes det oppholdsvær og ting bør ligge til rette for gode dager i bakken.

— Her snør det hele tiden og det er kjempeforhold i bakkene. Masse nysnø og vindstille. I morgen ser det ut som det vil slutte å snø også, så alt ligger rette for en fin lørdag i alpinbakken, opplyses det om fra Gautefall alpinsenter.

SIRDAL: I Sirdal er det 1,5 meter med snø i bakkene, men ifølge skiinfo.no er bare 13 av 43 nedfarter åpne. Det meldes om oppholdsvær i dag, mens det i morgen skal komme litt snø.

Bildet viser alpinbakken i Ådneram, Sirdal komune. Kameraet driftes av Ådneram Skitrekk.

Se nettkamera ÅSERAL: Her er 20 av 20 nedfarter åpne, og det skal være 90 centimeter med snø i bakken. Det meldes om meget bra forhold i bakkene, men snøvær i dag. I morgen skal det bli opphold.

Bildet viser alpinbakken i Bortelid. Kameraet driftes av Bortelid Alpinsenter.

Se nettkamera BROKKE: 4 av 4 nedfarter er oppe, og det er meget bra forhold med 135 centimeter med snø i bakkene. Det meldes om snøvær i dag, og i morgen.

Se nettkamera