Borte er den tantete bobfrisyren og husfrueklærne som fikk mange til å frykte at Tom Cruise hadde hjernevasket sin unge kone. Holmes har ny, kort frisyre — og hadde tatt på seg en kort, stroppeløs kjole av typen som Posh har gjort til sitt varemerke, og som viste frem en superslank Katie.- Jeg måtte nesten se to ganger, hun ser definitivt ut som Victoria nå, sier en tilskuer til The Sun. Kanskje ikke det smarteste forbildet, siden den fryktede moteovervåkeren Mr. Blackwell akkurat har kåret fru Beckham til årets verst kledde.

Flott som Katie Holmes var, så stjal likevel ektemann og omdiskutert scientolog Tom Cruise mesteparten av oppmerksomheten på premieredagen, ifølge TMZ på en måte som gjorde at tilstedeværende kunne tro det var hans film. Men han sørget for å skryte behørig av konas film, iallfall til henne.

— Han syntes den var topp, strålte Holmes, som på spørsmål fra pressen også svarte at «hun gledet seg» på vegne av Nicole Kidman, som endelig er blitt gravid. Kidman og Cruise adopterte i sin tid to barn, Isabella, nå 15 år, og Conor, 12, men de oppholder seg mest hos adoptivfaren. Nylig røpet Holmes dessuten at de kaller henne «mamma».

Katie Holmes er blitt en ivrig løper, og har nå fått klarsignal til å starte i Boston Marathon - selv om hun løp to timer (!) for sakte til å klare ordinær kvalifisering. Men arrangørene lar henne få delta på egen kvote. (©NTB)