KRISTIANSAND: Fire innbragt for offentlig urinering

00.00-03.00: Politiet hadde i natt fokus på urinering på offentlig sted og miljøtiltak. I tidsrommet mellom midnatt og klokken 03 ble fire personer innbragt for slike forhold. Disse ble bøtelagt.

KRISTIANSAND: Passasjer slo til taxisjåfør

00.33: En passasjer slo til en taxisjåfør i Gamle Mandalsvei. Politiet rykket ut til stedet, og fikk etter beskrivelse fra sjåføren rimelig god kjennskap til hvem gjerningsmannen er. De har foreløpig ikke fått tak i mannen, men holder utkikk etter ham.

MANDAL: 23 tatt for råkjøring

19.00-01.00: UP hadde laserkontroll ulike steder i Mandal, deriblant ved Vestre Skogsfjord. I tidsrommet kontrollen varte ble 23 bilister tatt for å kjøre for fort. Høyeste målte fart var 85 km/t i 60-sonen. Alle råkjørerne fikk forenkla forelegg.

MANDAL: Kvinne og mann kranglet

01.11: Politiet fikk melding om en krangel mellom en kvinne og en mann i Store Elvegate. En patrulje fikk meglet mellom paret, og krangelen ble ordnet på stedet.

KRISTIANSAND: Slått ned ved Leopold

01.37: Tre personer slo til en person ved utestedet Leopold i Østre Strandgate. Politiet kikker etter gjerningspersonene, men har foreløpig ikke fått tak i dem. Saken vil bli etterforsket videre.

KRISTIANSAND: Slåss i potetkøen

03.00: Politiet fikk melding om at noen slåss i køen til potetboden på nedre torv. Da de kom til stedet var det imidlertid stille og rolig, og slåsskampen var avviklet.

KRISTIANSAND: Innbragt etter slåsskamp

03.17: En 27 år gammel mann fra Kristiansand ble innbragt etter å ha vært involvert i en slåsskamp i Markensgate.

VENNESLA: Bil i full fyr

04.31: Politiet fikk melding om at en bil stod i brann på en parkeringsplass på Drivenesheia. Da de kom til stedet var bilen helt utbrent. Bilbrannen vil bli etterforsket videre

KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

05.49: En 24 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt for å kjøre uten førekort i Elvegata.