LILLESAND: Urinerte på E18

00.34 Politiet fikk melding om en person som urinerte på E18 like ved Sytatoil Lillesand. Mannen kan forvente å få en bot.

LILLESAND: Villmannkjøring og utforkjøring

01.57 Fikk politiet melding om villmannskjøring på E18

02.11 Kjørte samme bil kjørt av veien like vest for Lillesand. Mistanke om promillekjøring. Ingen pågrepet.

ÅLEFJÆR Brann i bolig

01.56 Brann i bolig ved Bleget ved Ålefjær. Brannen har oppstått i en kjellerleilighet. Ingen personskade. Se egen sak her.

KRISTIANSAND Problemer med gjest

02.28 Telford Pub i Vestre Strandgate fikk problemer med gjest. Måtte ha hjelp fra politiet, som brakte mannen inn for ordensforstyrrelse. Ble satt i fyllearresten og vil bli bøtelagt.

ARENDAL Tagget på bygninger

0250 Politipatrulje kom til Parkveien etter melding om tagging. Har tagget på brannvakta og fjernvarmeannlegg. En gutt født i 1989 ble pågrepet i Parkveien i Arendal, og vil bli anmeldt.

MANDAL Bråkte på pub

03.03 På Kroen pub i Store Elvegate fikk vaktene problemer med person. Politiet kom til, og den 30 år gamle mannen klarte ikke oppføre seg. Ble innbrakt og satt i arrest.

KRISTIANSAND Promillekjøring

03.30 Politiet observerte bil med mistenkelig kjøring som nektet å stoppe. Bilen stopper etter litt. Føreren, en man født i 1970, er beruset. Ble tatt med inn for blåsetest, og hadde nok promille til å bli anmeldt for promillekjøring. Bilen hadde uklart eierforhold og mannen vil også bli anmeldt for tyveri av bil.

GRIMSAT Hærverk

03.47 . Politiet fikk melding om personer som drev herværk. Hadde revet ned postkasser og knust vinduer på drivhus i området. Tre personer ble sjekket av politiet og notert personalia. Uklart hvem som har gjort hva.

KRISTIANSAND Bil kjørt i fjellvegg

03.50 Politiet fikk melding om bil kjørt i fjellet like ved Rona på Dvergsnesveien. Fører har stukket fra stedet. Politiet pågrep etterhvert mann født i 1983, som mistenkes for promillekjøring.

ARENDAL Beruset person i Hoveleiren.

04.29 Politiet fikk klage på beruset person som ikke oppførte seg. Den 24 år gamle mannen spyttet på vakter og sparket ned gjerder.Personen ble satt i arresten og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND Hærverk på taxi

04.33** To ungdommer har gjort skader på en taxi like ved Amigos. En person på 23 år ble innbrakt. Skadeverket blir ordnet mellom partene, men den pågrepne må stå til rette for oppførselen. Ordensforstyrrelse.

**RISØR Stjal pappas bil

04.55** Patrulje stoppet sjåfør som hadde tjuvlånt pappas bil. Personen, en 17 år gammel gutt, ble anmeldt for kjøring uten førerkort.

RISØR Inbrudd på feriesenter

08.00 Sørlandets camping og feriesenter melder om innbrudd i butikkresepsjonen. Politiet skal sjekke mer ut etter avtale med innehaver.

**KRISTIANSAND Bilulykke

09.28** Politiet fikk medling om en bil som hadde havnet på taket i Øvre Ringvei i Vågsbygd. Les mer her.

**TVEDESTRAND Tyveri fra båt

10.13** Politiet får melding om tyveri fra båt på Tangen i Tvedestrand. Det er gjort innbrudd i kahytten. Innventar, vhf-radio, kartplotter, videokamera og fotokamera er borte.

**MANDAL Innbrudd i båter

11.31** Politiet får melding om innbrudd i tre fritidsbåter på Lillebanken, ved seilforeningen i Mandal. Foreløpig uklart hva som er borte fra båtene.

**MARNARDAL Bil stjålet

15.00** Opel Vektra ved Marnardal jernbanestasjon er stjålet.