Hoppjentene skuffet igjen

Oberstdorf (NTB): Line Jahr (31) ble beste norske jente på 28.-plass i søndagens verdenscuphopprenn i Oberstdorf. Østerrikske Daniela Iraschko-Stolz vant igjen.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fem år gammel

Jahr lå på en skuffende 24.-plass etter sitt 83 meter lange svev i første omgang, men hoppet seg ytterligere nedover på listene i finaleomgangen. 31-åringen ble målt til 75 meter i sitt annet forsøk.

Anette Sagen skuffet stort ved å bli sist av alle under lørdagens konkurranse i Oberstdorf. Søndag forbedret hun seg noe, men veteranen klarte likevel ikke kvalifisere seg til finalen.

Med sitt hopp på 76,5 meter endte 30-åringen på 37.-plass i den første omgangen i Oberstdorf. Dermed var hun ikke blant de 30 som fikk lov til å hoppe finaleomgangen.

De øvrige norske måtte takke for seg allerede etter kvalifiseringen. Det gjaldt Gyda Enger, Maren Lundby og Anna Odine Strøm.

Med seieren søndag tok Daniela Iraschko-Stolz sin annen verdenscupseier på to dager, hennes to første for sesongen. Søndagens triumf var imidlertid av den knepne sorten. Fra østerrikeren og ned til tyske Carina Vogt på 2.-plass skilte det kun 0,6 poeng. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport