**GRIMSTAD: Beruset kvinne bortvist

23.16** Politiet fikk melding om en bråkete gjest ved Café Jeanette. Grunnen til bråket skal ha vært uenighet om serveringen, og den kvinnelige gjesten ble bortvist fra stedet.

**GRIMSTAD: 14-åring uten båtførerbevis

00.06** En 14 år gammel gutt ble stoppet i en båt med en motor på 30 hestekrefter i indre havnebasseng. Gutten hadde ikke båtførerbevis, og kan regne med en reaksjon fra ordensmakten.

FLEKKEFJORD: Kjørte med en person på panseret

**EVJE OG HORNNES: Kjørte uten gyldig førerkort

00.32** En 27 år gammel mann fra Vennesla ble stoppet på Evje for kjøring uten gyldig førerkort. Mannen er anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Til arresten for slåssing

01.06** En 17 år gammel gutt fra Kristiansand ble innbrakt til arresten etter at han hadde vært innblandet i flere slagsmål i Kristiansand sentrum i løpet av kvelden. Gutten ble først bortvist fra utestedet Leopold i Vestre Strandgate etter slåssing, men kom tilbake og var innblandet i et nytt slagsmål utenfor McDonalds i Markens gate. Gutten ble hentet av familien i arresten.

**ARENDAL: Slått i ansiktet

01.23** En 41 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten ved Arendal politistasjon etter en voldsepisode i en leilighet ved Blødekjær. Offeret skal ha blitt slått i ansiktet og blitt tatt kvelertak på. Vedkommende pådro seg et kutt i leppa i episoden.

EVJE OG HORNNES: Fotobokser skutt i filler

FLEKKEFJORD: Kjørte forbi på fortauet

**GRIMSTAD: Tatt for urinering

03.16** En 32 år gammel mann ble innbrakt i arresten etter at han ble tatt for urinering i Grimstad. Mannen nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg, og vil bil anmeldt både for dette og for urinering på offentlig sted.

TVEDESTRAND: 19-åring knivstukket i armen

**KRISTIANSAND: Stoppet uten førerkort

05.10** En 18 år gammel mann ble stoppet av politiet i Elvegata for kjøring uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Fant strømpistol i bil

06.21** En strømpistol ble beslaglagt da en 23 år gammel bilfører ble stoppet av politiet for kontroll ved Vindholmen. Mannen kjørte uten gyldig førerkort, og mistet også skiltene på bilen ettersom denne var begjært avskiltet.