**KRISTIANSAND: Fant igjen stjålet båt

10.30** En båt som ble stjålet fra Otra søndag ettermiddag, ble i dag funnet igjen innerst i Ålefjærfjorden. En politipatrulje skal passe på båten frem til eieren får hentet den. Det er en Yamarin 80 daycruiser med 350 hestekrefter. Båten ble også observert i Ålefjærfjorden søndag.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på skole

10.38** Noen har brutt seg inn i en liten bygning på Samfundet skole i Kvadraturen. Et stjereoanlegg er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

15.00:** Agder naturmuseum melder om at det har vært innbrudd. Det er uklart hva som er blitt stjålet. Politiet sendte ut en patrulje.

**SØGNE: Kjørte ned fotoboks

16.11:** En kar ringte politiet og forklarte at han hadde kjørt utfor E 39 øst for Lunde. Han hadde truffet en fotoboks, som hadde blitt ødelagt.

FARSUND: Bensintyveri

Mellom lørdag og i dag er en båteier blitt frastjålet en 12-liters plasttank med bensin til båten. Båten lå fortøyd i Farsund sentrum.

**HÆGEBOSTAD: Tyveri

16.37:** Øvre Eiken skytterlag melder om at det i løpet av de siste to ukene er blitt stjålet 70-80 kilo med tomhylser. — Det ser ut til at gjerningsmannen kun har vært på jakt etter messingen, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland, til fvn.no. Lensmannskontoret i Hægebostad undersøker saken i morgen.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

16.51:** En patrulje i Kristiansand pågrep en mann (41) som var tatt for besittelse av et snaut gram hasj. Han ble satt i politiarresten.

RISØR: Rykket ut til husbråk

22.43: Politiet dro ut til en bolig en Risør, der en mor hadde problemer med å roe sønnen sin. Mannen fremstilles for lege, i det som trolig er en helsesak, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland i politiet.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

22.41: En mann (36) ble pågrepet nær Victoria Pub. Han var i besittelse av mindre mengder narkotika, og ble satt i arrest.