KRISTIANSAND: En bil ble forsøkt stoppet på Setesdalsveien retning nordover. Bilen nektet å stoppe og politiet ble nødt til å legge seg på hjul.

— Patruljen fikk etter litt stanset bilen. Føreren var tydelig beruset. Sjåføren blir anmeldt for å kjøre uten førerkort, ikke å ha stanset og for å kjøre bil i påvirket tilstand. I tillegg innrømmer passasjeren, som også er åpenbart beruset, å ha kjørt bilen. Så han også blir anmeldt for dette. Begge overnattet i arresten, sier Osaland.

KVINESDAL: Laserkontroll I

22.00: Rapporterte UP inn at de hadde hatt laserkontroll i på riksvei 465 i Kvinesdal. Det ble skrevet ut seks forenkla forelegg, men ingen førerkort ble beslaglagt. Høyeste hastighet var 85 km/t i 60-sonen.

LYNGDAL: Laserkontroll II

22.15: På riksvei 43 i Lyngdal ble det skrevet ut seks forenkla forelegg og beslaglagt ett førerkort etter en laserkontroll. Høyeste hastighet var 82 km/t i 50-sonen, noe som resulterte i beslaglegging av førerkort.

KRISTIANSAND: Nøkkeltyv

22.40: - Vi fikk telefon fra Yess Hotell i Tordenskjoldsgate. Her hadde det komt inn en ungdomsgjeng. De hadde stjålet et nøkkelknippe med nøkler til hele hotellet. Det vil bli anmeldt i løpet av helgen, sier operasjonsleder, Hans Petter Osaland, ved Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset I

22.44: Politiet fikk telefon fra vaktene på Havana i Kristiansand, om at de hadde problemer med en mann som var overstadig beruset. Mannen ble bortvist fra området.

KRISTIANSAND: Stjal pc og mobil

22.49: En resepsjonist, på Centrum Budget Hotel, meldte fra til politiet om at to personer hadde stjålet en bærbar-pc og en mobiltelefon. Fornærmede gav en god beskrivelse av tyvene, og forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Fartssynder

23.07: - En patruljebil anmeldte en person som hadde kjørt i 100 km/t i 60-sonen på Bjørndalsletta, det ble ikke gjort beslag av førerkort.

MANDAL: Bortvist

23:18: En person ble forsøkt bortvist, av vaktene, fra Solborg Hotell i Mandal. Tilslutt måtte politiet tilkalles, de tok han med seg inn på stasjonen og gjorde han kjent med at han kom til å bli anmeldt, og fikk sendt han hjem.

ARENDAL: Høy musikk

23.56: Politiet måtte ut å dempe en fest i Arendal. Det hele roet seg da politiet kom til stedet.

MANDAL: Mindreårig slått ned

23.58: En gutt ble slått ned og frastjålet 200 kroner i Langgata i Mandal.

— Vi tok kontakt med gutten, og guttens far, det kommer ikke til å bli anmeldt. Også gutten som slo var under 18 år, sier operasjonsleder. Saken er dermed avsluttet fra politiets side.

GRIMSTAD: Bil i grøfta

00.04: En bil kjørte i grøfta ved Statoil i Grimstad. Politiet mistenker at fører kan ha vært beruset og har derav tatt blodprøve av fører.

KRISTIANSAND: Tre personer bortvist

00.14: Politiet fikk melding om bråk i Tordenskjolds gate i Kristiansand. Tre personer ble bortvist fra området.

VANSE: Slått ned utenfor huset

00.19: En person ble slått ned utenfor huset sitt i Vanse.

— Vi har bortvist en av partene, det dreier seg om en familiefeid, forteller Osaland.

ARENDAL: Falt på glatta

00.26: Politiet måtte tilkalle ambulanse etter å ha kommet over en kvinne som hadde falt på glatta.

KRISTIANSAND: Garderobetyveri

00.20: Politiet fikk melding om et garderobetyveri på restauranten Måltid i Tollbodgata, det blir anmeldt i løpet av helgen.

KRISTIANSAND: Breisladd

00.45: En politipatrulje stopper en 18-åring i breisladd ut fra en parkeringsplass i Vestervegen i Kristiansand.

— Han kjørte en svær Chevrolet Van og kom sladdende ut fra en parkeringsplass. Det var like før han kjørte i en buss, så da grep patruljen inn og føreren vil bli anmeldt, sier Osaland.

KRISTIANSAND: Bortvist II

01.03: Vaktene på Patrick’s i Markens gate i Kristiansand, meldte til politiet at de trengte hjelp til å få fjernet en mann. Mannen ble bortvist fra stedet.

KRISTIANSAND: Overnattet i arresten

01.08: En mann laget bråk og truet med å slå ned vaktene på Møllepuben. Etter gjentatte forsøk på å få mannen hjem, ble han innbrakt og fikk overnatte i arresten.

KRISTIANSAND: Overnattet i arresten II

01.11: En politipatrulje kom over en mann som var i besittelse av narkotika i Festningsgaten i Kristiansand. Mannen blir anmeldt for bruk og besittelse og fikk overnatte i arresten.

KRISTIANSAND: Overnatte i arresten III

01.30: En mann ble innbrakt av politiet etter å ikke å ha etterkomt politiets pålegg på Kick Malt og Mat Restaurant.

HOVDEN: Promillekjøring

01.20: En bil ble stoppet på Hovden, mistenkt for promillekjøring. Det ble tatt blodprøve av fører.

GRIMSTAD: Befølt

01.30: En 19 år gammel jente ringte politiet etter at hun var blitt utsatt for et overgrep.

— Da politiet fikk meldingen var det uklart hva som hadde skjedd. Først kunne det høres ut som om hun var utsatt for vold. En mann ble pågrepet av politiet og fikk overnatte i arresten etter å ha befølt jenta mot hennes ønske, sier Osaland. Saken vil bli anmeldt i dag.

KVINESDAL: Promillekjøring

01.47: Politiet fikk melding om at en mann satt bak rattet i en bil, som stod og gikk, og drakk øl. Politiet fikk kjørt mannen hjem til sine foreldre og formante at han ikke skulle kjøre i påvirket tilstand.

— Da politiet sener tok en runde i området var bilene borte. Patruljen fikk stanset og pågrepet mannen. Han måtte avgi blodprøve og har fått førerkortet beslaglagt, sier operasjonsleder.

ARENDAL: Slåssing

01.51: Politiet fikk melding om at det var brutt ut slåsskamp på Langbrygga i Arendal. En person ble bortvist fra området.

ARENDAL: Bortvist

01.59: To personer laget bråk på Havnepuben i Arendal, begge ble bortvist av politiet.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.06: Natteravnene meldte om slåsskamp på rutebilstasjonen i Kristiansand. Det roet seg da politiet kom, og partene gikk hver til seg.

LILLESAND: Restaurantbråk

02.15: To personer begynte å krangle med en bartender og vakter på Beddingen Restaurant i Lillesand, begge ble bortvist fra området. Politiet noterte personalia.

KRISTIANSAND: Slåsskamp II

02.20: Politiet fikk melding om slåsskamp utenfor Tollbodenpub i Kristiansand, det roet seg da politiet kom til stedet.

KRISTIANSAND: Overnattet i arresten IV

02.32: En overstadig beruset mann laget bråk på Kick i Dronningensgate. Han nektet å oppgi personalia og ble innbrakt. Mannen fikk overnatte i arresten, og vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Bråk mellom kamerater

02.34: To kamerater hadde laget bråk seg i mellom på Kick. Ingen av de ville anmelde forholdet, og de gikk hvert til sitt.

GRIMSTAD: Overnatter i arresten V

02.53: En patrulje innbringer en overstadig beruset mann i Grimstad. Mannen fikk overnatte i arresten.

KRISTIANSAND: Frastjålet mobiltelefon

03.05: En mann kommer bort til politiet og forteller at han er blitt frastjålet mobiltelefonen.

— Han hadde lånt vekk telefonen til en fremmed. Så hadde vedkommende stukket av. Han hadde ikke noe signalement på personen, men ville likevel anmelde forholdet, sier Osaland.

KRISTIANSAND: Ville ikke hjem

07.49: Politiet får en telefon fra en leilighet på Tinnheia. Her har det vært nachspiel til langt ut på morgenkvisten, og en av deltakerne vil ikke hjem. Politiet henter mannen og kjører han hjem.

Les også: Kvinne banket opp

KRISTIANSAND: Hytteinnbrudd

10.05: En mann i fra Oslo med hytte på Randesund ringte politiet og meldte at hytten hans hadde hatt besøk av ubudne gjester. Osaland forteller til fvn.no at de ikke får undersøkt det videre før i morgen.

**FARSUND: Innbrudd i båt

11.25:** Politiet har fått melding om at flere seilbåter i båthavnen i Farsund har blitt gjort innbrudd i. Farsunds-politiet etterforsker saken.