**AGDER: Kystvakten med hummeraksjon

12.04:** Kystvaktskipet KV «Nornen» har vært i distriktet og hatt en hummeraksjon. Kystvaktskipet beslagla i overkant av 40 hummertegner som ble overlevert til Agder politidistrikt.

**BIRKENES: Tyveri fra bod

12.10:** Uvedkommende har tatt seg til rette i en ulåst utvendig bod i Birkeland. De ubudne gjestene har tatt med seg blant annet plastkanner med bensin. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Uregelmessig kjøring

13.01:** En bussjåfør melder om uregelmessig kjøring av en bilist på E 18 ved Arendal. Bilisten kjører vestover og blir stoppet av politiet i Grimstad. Vedkommende får en kraftig irettesettelse av patruljen.

**RISØR: Manglet båtførerbevis

13.25:** Politibåten i Risør var ute om kom over en 23 år gammel mann som ikke hadde båtførerbevis. Han blir anmeldt for det.

LYNGDAL: Trafikkuhell

ÅMLI: Innbrudd i hytte

Mellom 7. juli og 20. juli har det vært innbrudd i en hytte ved Fjellstad i Åmli. Inngangsdøra er brutt opp og det er frastjålet blant annet øks, brekkjern, parafinlampe, støvler og pledd.

ARENDA L: Sovende person i gummibåt

**GRIMSTAD: Prøvde å starte flere båter

13.51:** Politiet får en melding om at en beruset person snoker rundt på havna i Grimstad og prøver å starte flere av båtene som ligger der. Politiet har pågrepet en person i denne saken.

**KRISTIANSAND: Trodde de så druknet person

14.17:** To kvinner som bader ved Buane oppdager plutselig noe som flyter i vanner som ligner på en person. De finner en arbeidsdress hvor det er montert på støvler og hansker slik at det ser ut som en person. Kvinnene oppfatter dette som en dårlig spøk. – Slike spøker kan vi godt være foruten, forteller operasjonsleder Jon Kvitne til fvn.no.

**TVEDESTRAND: Frastjålet båt

14.21** : En melder forteller at båten hans har blitt stjålet i løpet av det siste døgnet. Båten er en hvit «Bless 440» på 14 fot med en 40 hk Selva motor. Båten er stjålet fra Glastadheia båthavn i Tvedestrand.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

14.49:** En bileier melder at bilen hans som har stått parkert i Kristian IVs gate har blitt utsatt for skadeverk. Det skal ha blitt knust ruter og det har også blitt ødelagt ting inni bilen.

**ARENDAL: Stopper vannjet

15.06:** Politibåten i Arendal stopper en vannjet ved indre havn i Arendal. Den 31 år gamle føreren blir anmeldt for kjøring av jeten.

BYGLAND: Trafikkontroll

I løpet av dagen har politipatruljen i Setesdal hatt fartskontroll ved riksvei 9 utenfor Byglandsfjord. Resultatet ble 10 forenklede forelegg, én anmeldelse og ett beslag av førerkort. Litt senere på dagen står samme patrulje ved Grendi og her blir resultatet fire forenklede forelegg.

**KRISTIANSAND: Kjørte feil i enveiskjøring

15.11:** En UP-patrulje stopper en bil som kjører mot enveiskjøringen i Gyldenløves gate. Bilføreren har heller ikke gyldig førerkort og kommer til å bli anmeldt for det.

VALLE: Klatreulykke

GRIMSTAD: Falsk resept

15.35 En person forsøker å få tilgang på medisiner ved hjelp av falsk resept på Apotek1 på Fevik. Politiet blir varslet og forholdet anmeldt.

Mistet prøveskilt

15.42 I løpet av dagen er prøveskilt med kjennetegn PS 18 mistet på Sørlandet.

TVEDESTRAND: Treg på moped

15.49 Politiet mottar klager på en usedvanelig treg moped som kjører på E 18 utenfor Tvedestrand. Det oppstår flere farlige forbikjøringssituasjoner. Politiet rykker ut og og gir en kvinne i 40-årene en leksjon i hvordan man slipper andre forbi på en hensynsfull måte.

KRISTIANSAND: Trestamme på sjøen

16.26 Politiet får melding fra losbåten om en trestamme på fem-seks meter som flyter rundt ved munningen av Otra. Redningsskøyta tar hånd om stammen før skader oppstår.

MANDAL: — Ikke min scooter...

16.30 Politiet varsles om villmannskjøring med vannscooter ved Valand i Manda. Da politiet kom til stedet fant de to vannjetter. Men ingen av ungdommene rundt vedkjente seg verken eierskap eller kjennskap til fartøyene. Da ingen sto fram, fikk hele gjengen er muntlig formaning om ikke kjøre med dem.

GRIMSTAD: Luftakrobatisk "flystyrt"

EVJE OG HORNNES: Reddet uthus fra brann

17.09. I Flatebygd i Evje og Hornnes oppdager to tilfeldig forbipasserende at det brenner i uthusdøra på en gård. De får slukket brannen og redder dermed uthuset på gården. Politi og brannvesen er på stedet og undersøker stedet for å finne brannårsaken. De som bor på gården var ikke hjemme da brannen brøt ut.

ARENDAL: Jakter på tyv

17.10 Securitas varsler politiet om en kvinne og en mann i Vestregate i Arendal, som er i besittelse av tyvegods. Politiet pågreper kvinnen. Mannen stikker av med tyvegodset. Politiet leter fortsatt etter ham torsdag ettermiddag.

**VENNESLA: Fant sykkel

18.16** En person ble observert på Venneslavegen da han syklet på en sykkel og trillet en annen ved siden av. Politiet sporte opp personen på en adresse der de fant flere hensatte sykler. En av dem kunne ingen gjøre rede for, og den ble tatt med av politiet som hittegods.

**FARSUND: Innbrudd på solstudio

18.25** I løpet av det siste døgnet har noen brutt opp en automat på Vanse solstudio. Det er uklart hvor mye penger som er borte.

**KRISTIANSAND: Spyttet politi i ansiktet

18.59** Det kom melding om en overstadig beruset person på Honnørbrygga. Da politiet kom, spyttet mannen en politibetjent i ansiktet. Han ble satt i arresten og blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Kranglet om påkjørsel

19.20** Politiet rykket ut da to bilister kranglet i Slettheiveien. Den ene mente at den andre hadde kjørt på bilen og forårsaket skader. Politiet roet ned partene og ba dem finne ut av problemet på egenhånd, eller anmelde forholdet.

**LILLESAND: Fant hensatt bil

19.35** Politiet kom over en hensatt bil på E 18 ved avkjørselen til Birkeland. Bilen var begjært avregistrert, så politiet tok med seg skiltene og lot bilen stå.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele Falck-bil

20.24** Det kom melding om at en person forsøkte å stjele en bil i Skippergata. Da politiet kom til stedet, hadde det også vært et basketak. En 35 år gammel mann fra Kristiansand hadde forsøkt å ta seg inn i en redningsbil tilhørende Falck. Mannen ble satt i arresten, og politiet fant så et par gram amfetamin. Mannen blir dermed anmeldt for både tyveriforsøk og narkotikabesittelse.

MANDAL: Tyveri av bil

21.43 En grå Ford Focus er stjålet utenfor Fretex i Mandal. Bilen har registreringsnummer PP 54870. KRISTIANSAND: Blotteren dukket opp igjen

22.18: Onsdag kveld blottet en mann seg ved Meny i Vågsbygd. I kveld skal den samme personen – etter antrekket å dømme – ha blottet seg for en mann som gikk tur med sine to mindreårige døtre i Korvettveien i Voiebyen. Blotteren var også i kveld iført en grå hettegenser. Mannen er cirka 175 cm høy og har lys hud.

KRISTIANSAND: Tidlig sommerkveld på Torvet

22.22 En overstadig beruset kvinne plukkes opp ved Domkirka i Kristiansand, og kjøres hjem til sin søster.

GRIMSTAD: Overstadig båtfører stakk av

22.35 Fra Grimstad gjestehavn får politiet melding om en overstadig beruset båtfører. Da politiet kom til stedet, kjørte han. Registreringsnummer på båten er kjent, og politiet kan følge opp saken.

KRISTIANSAND: Villmann på motorsykkel

23.01 Politiet forsøker å stoppe en mc-fører på Gartnerløkka. Han kjører for fort, på ett hjul, og venter på politiet før han kjører på igjen. Politiet velger å avbryte jakten på grunn av trafikkfaren.

GRIMSTAD: Nødrakett eller nødlys

23.04 Utforbi Ytre Maløya blir det observert et oransje lys på himmelen som kan være en nødrakett eller en av de populære kinesiske lampene. Hovedredningssentralen på Sola leder operasjonen der politi og Røde Kors er i farvannet og driver søk.

KRISTIANSAND: Tok frekkis

23.27 En person blir anmeldt etter å ha vært frekk mot politiet ved rutebilstasjonen.

KRISTIANSAND: Ramponerte bussbod

23.40 Politiet rykker ut til rutebilstasjonen igjen, der en gjeng ungdommer forsøker å knuse en bussbod.