**VENNESLA: Stjal fra konteinere

22.44:** Flere personer ble observert mens de stjal klær fra konteinere på Ludefladen. Politiet fikk oppgitt et registreringsnummer til en utenlandskregistrert bil som politiet er på utkikk etter.

**KRISTIANSAND: Tatt for hasjrøyking

01.49:** Politiet fikk melding fra en beboer i Vågsbygd som hørte folk på verandaen. En patrulje rykket ut og pågrep to gutter på 17 år. De er mistenkt for å ha røyk hasjisj og guttenes foresatte ble varslet om forholdet.

**ARENDAL: Innbrudd på legekontor

02.26:** En vekter melder at det har vært ubudne gjester på Hisøy legekontor. Ei dør har blitt brutt opp, men det er foreløpig uvisst hva som er stjålet.

GRIMSTAD: Tatt med hjemmelagede skilter

**KRISTIANSAND: Beruset togpassasjer

06.29:** NSB melder om at en beruset passasjer er til sjenanse for de andre om bord på toget fra Stavanger. En patrulje ble sendt til Snartemo for å ta seg av mannen.

RISØR: Innbrudd hos tannlege

14.53: Politiet fikk melding om innbrudd hos tannlege Brox i Risør. Ingenting tyder på at noe skal være borte, men innbruddstyvene har fjernet lister fra vinduet.

KRISTIANSAND: Falske bilskilt

15.28: En politipatrulje i Kristiansand stanset en spanskregistrert bil med falske kjennetegn. En kvinne i 20-årene er anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Innbrudd og tyveri på pub

16.05: Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri på Morningen Pub i Kolbjørnsvik. En patrulje er på stedet, og det er ukjent hva gjerningsmennene har fått med seg.

KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet

16.57: Politiet ble varslet om et innbrudd i en leilighet i Vågsbygd. En patrulje er på stedet og foretar en åstedsundersøkelse.

EVJE: Trafikkulykke riksvei 9

17.14: To biler var involvert i en trafikkulykke på riksvei 9 i Evje. Både politi, ambulanse og brannvesen var på stedet, men ingen av de involverte ble skadet i ulykken. Årsaken skyldtes at den kvinnelige føreren i 20-årene ikke overholdt vikeplikten. I den andre bilen var føreren en mannsperson i 50-årene.

GRIMSTAD: Innbrudd på pizzaresturant

Politiet fikk melding om innbrudd på Fevik Pizza, og ifølge patruljen på stedet skal tyvene ha brutt opp døren med et brekkjern. Politiet har ikke kommet i kontakt med eieren av restauranten, og vet derfor ikke om noe er stjålet.

LILLESAND: Motorsykkelvelt

17.31: En person er brakt til legevakta for kontroll etter å ha veltet med motorsykkelen i Lillesand sentrum. Føreren skal ifølge politiet ha brukket to ribbein.

ARENDAL: Innbrudd garasje

18.41: Politiet fikk melding om to stjålne cross-motorsykler, en KTM og en Kawasaki, fra en garasje påTamburodden i Arendal.

KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

21.16: En politipatrulje stoppet og kontrollerte en bil i Kristiansand sentrum. Tre mannspersoner i 20-årene ble pågrepet for besittelse av narkotika og tatt med til arresten. Alle tre er fra Kristiansandsområdet.