Det skal ha vært rundt 40 biler i brudefølget som kjørte fra Lørenskog og inn til Oslo.

— I tsjetsjensk kultur er det om å gjøre å ligge som bil nummer to i brudefølget. Vi har kjørt fra Lørenskog og det er blitt litt knuffing og bulker oss i mellom, sier Saslan som var en av gjestene i bryllupet.

«Et brudefølge tok seg vel mye tilrette. Kjørte svært sakte E6 inngående. Brukte alle felt og sinket trafikken unødig. Limosin og mørke biler», skrev Oslo-politiet påTwittertidligere i ettermiddag.

Bilene stanset så opp i Vålerengatunnelen, og folk gikk ut av bilene. Da ble håndgemeng og mindre knuffing, ifløge politiet.

Noen minutter senere skrev politiet at de stanset brudefølget på utsiden av Ekebergtunnelen. Politiet melder at førerne har forklart at det er «kulturell tradisjon»

- Vi så plutselig på kameraene våre at det var et følge av flere biler i tunnelen, ledet av en hvit limosin. Det viste seg at det var et brudefølge som sperret hele tunnellen, forteller operasjonsleder Tore Solberg i Oslo-politiet til Aftenposten.no.

— To av de mørke Audier i følget kolliderte i hverandre. Stemningen ble plutselig hissig, og sjåførene gikk ut av bilen og begyne å slåss. Dermed sperret de veien og lagde lang kø. Det hele er en meget spesiell situasjon, forteller Solberg videre.

En av bilene ble avskiltet på stedet på grunn av manglende betaling av årsavgift.