KRISTIANSAND: Fvn.no har vært i kontakt med Get-kunder over hele Kristiansand. Meldingen er den samme — skjermene er sorte.

— Vi har for tiden problemer med alle tjenester i ditt område, er den ferdiginnspilte som Get sin kundeservice presenterer overfor sine kunder i dag.

Klokka 11.15 la Get ut følgende driftsmelding på sine nettsider:

"Grunnet tekniske feil kan kunder oppleve feil på sine tjenester. Våre teknikere jobber med å rette feilen. Vi beklager ulemper dette medfører for våre kunder."

Hele byen

Fvn.no-lesere på Gimlekollen, Lund, Odderhei, Grim, Slettheia, Sødal, Hellemyr, Tinnheia, Møvik og flere deler av Vågsbygd har rapportert om sorte tv-skjermer.

Via fvn.nos side på Facebook kommer det også rapporter om at tv-signalene er borte i Risør. På Get sin driftsstatus på nett tyder det på at tv-selskapet sliter på hele Sørlandet.

Og det er neppe den beste dagen å ha tekniske problemer.

I morgentimene er det nemlig arrangert VM-sprint for menn i skiskyting fra Khanty-Mansijsk. Klokka 13 starter kvinnenes tremil fra Holmenkollen.

Analoge signaler fungerer

Til NTB sier direktør for samfunnskontakt i Get, Øyvind Husby at analoge signaler fungerer.

– Vi jobber fortsatt med å få opp de digitale signalene igjen, men alle får nå analoge signaler. Dermed er det bare å koble bort dekoderen, så skal alle kunne se TV, sier Gets direktør for samfunnskontakt, Øyvind Husby til NTB.

Ved 12.15-tiden ble det rapportert at mange har fått tv-signalene tilbake.

Har du mistet signalet? Skriv inn i debatten!