**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

02.18** To personer ble stanset i Kronprinsensgate i Kristiansand i natt, begge var i besittelse av hasj.

— Vi ransaket leiligheten til en av dem, og fant mer amfetamin. Det var ikke snakk om kilo, men likevel en viss mengde, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt.

Begge to sitter nå i varetekt, og begge er menn på 39 år, bosatt i Kristiansand.

**ARENDAL: Pågrepet med hasj II

05.11** To kvinner pågripes, i besittelse av mindre mengder hasj. Begge kvinnene er 25 år gamle, og sitter nå i varetekt i Arendal.

Hvem stjal 1000 liter diesel?

**FROLAND: Verktøy

07.23** fikk politiet melding om at det var blitt gjort innbrudd i en butikk på Mykland i Froland. Det var blitt stjålet en del verktøy fra butikken. Saken vil bli etterforsket.

VENNESLA: Snøfreser

Politiet har fått melding at det er blitt stjålet en ferdigmontert snøfres fra Vennesla Transport sine lokaler i Kuliaveien. Politiet vil se på forholdet i løpet av dagen.

**SØGNE: Kolliderte på Stauslandsveien

11.45** Ingen personer kom til skade da en svenskregistrert trailer og en personbil smalt i hverandre på Stauslandsveien i Søgne. Førerne klaget på at veien var smal på stedet. De involverte ordnet opp seg i mellom.

**HÆGEBOSTAD: Tyveri fra hus

12.15** En huseier på Bakken i Hægebostad meldte fra om at tyver i løpet av helgen hadde forsynt seg fra huset. Blant annet var en kikkert, en cd-spiller og en flatskjerm stjålet.

**KRISTIANSAND: Tilløp til slagsmål

12.35** Politiet rykket til Narvesen-kiosken ved rutebilstasjonen i Kristiansand etter melding om tilløp til slåsskamp. Den mistenkte, en 34 år gammel mann, hadde forsvunnet fra stedet, mens en 51-åring, som beskrives som fornærmet, ble innbrakt for å være i besittelse av ulovlige tabletter. Begge mennene tilhører rusmiljøet i Kristiansand, ifølge politiet.

**KRISTIANSAND: Fant igjen stjålet skjærgårdsjeep

15.00** Politiet fikk melding om at en 18 fots skjærgårdsjeep var funnet i Lumber båthavn. Via båtens registreringsnummer fikk politiet tak i eieren. Han oppdaget at det hadde vært innbrudd i båthuset hans på Andøya. Noen hadde knust ei rute, stukket av med båten og lagt den fra seg på Lumber.