**ARENDAL: Uten førerkort

04.19** En person uten gyldig førerkort ble stanset i bil uten skilter på Havstadverven. Sjåføren anmeldes.

**LYNGDAL: Grovt tyveri

06.55** I løpet av natta har tyver tatt seg inn i Lyngdal byggforretning. Flere dører er blitt brutt opp på stedet.

**GJERSTAD: Mistet lappen

08.36** En mann (30) fra Kristiansand mistet førerkortet etter å ha blitt målt under en laserkontroll til 102 km/t i 80-sonen. Farten alene var ikke nok til å ta førerkortet, men i kombinasjon med prikker på førerkortet, så mistet føreren lappen.

**FARSUND: Innbrudd

08.46** Mens en mann sov i huset, tok tyven seg inn i Dyngvollveien i Vanse. Huseieren hadde glemt å låse døra. Pc, Playstation og mer til ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med 170 gram amfetamin

11.27** En 25 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt på Grim Torv. I bilen fant politiet 170 gram amfetamin, samt noen narkotiske tabletter. Mannen ble satt i arresten. 25-åringen har ikke forklart hva han skulle med narkotikaen.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

11.38** En 41 år gammel kristiansandsmann ble stoppet i bil på Bellevue. Mannen er mistenkt for ruspåvirket kjøring. Politiet fant amfetamin i bilen, og føreren ble kjørt til legevakt for å avlegge blodprøve. Hjemme hos 41-åringen fant politiet også mindre mengder hasj. En 38-åring som var passasjer i bilen er også mistenkt.

**KRISTIANSAND: Satt i bil og drakk

12.12** Politiet ble tipset om en 69 år gammel kvinne som satt i en personbil på Sagmyra og drakk øl. Da politiet kom, innrømmet hun å ha kjørt bilen. Hun blåste til 1,6 i alkometeret, og ble kjørt til legevakt for å gi blod.

VALLE: Stjal kobber

I løpet av helga har noen stjålet kobber for noen tusen kroner fra Oteras avdeling i Valle. Det er snakk om kapp og skrapmetall. Otera ønsker ikke å anmelde tyveriet.

FARSUND: Stjal seks meter lange rør

I løpet av helga har noen stjålet 12 overvannsrør fra parkeringsplassen utenfor Nordkapp. Rørene er seks meter lange og har en diameter på 30 centimeter. Rørene skulle brukes til renovering av ledningsnettet i Farsund.

**KRISTIANSAND: Nektet å stoppe

13.58** En 33 år gammel mann fra Vennesla blir anmeldt for å ha forsøkt å unndra seg kontroll under Vesterveien-broa. Han blir også anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.