**KRISTIANSAND: Trafikkulykke i Baneheitunnelen

07.52:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Vinglete på E 18

08.34:** Melding om at en utenlandsk trailer kjører vinglete ved Fidjane på E 18. Politiet stopper traileren og alt virker greit.

**GRIMSTAD: Lovlydige sjåfører ved skole

08-08.30:** 23 biler blir kontrollert ved Holviga skole. Alle oppfører seg fint, opplyser operasjonsleder Austenaa.

**ARENDAL: Tigger stoppet handelen

09.56:** En tigger oppfører seg slik at folk ikke kan gå inn på butikken i sentrum av Arendal. Dermed bortviser politiet vedkommende fra stedet.

**ARENDAL: Engstelige på Nav

11.34:** En person oppfører seg slik at folk blir engstelige på Nav-kontoret i Arendal. Dermed dukker politiet opp og bortviser vedkommende.

**ARENDAL: På biltur med 100 liter øl

12.19:** Politiet og UP stopper en litauisk bil på E 18 ved Holt i Arendal. I bilen finner de over 100 liter øl, noe som er over tillatt kvote.

**ARENDAL: Anmeldt for vold mot kona

12.30:** Politiet rykker ut til en adresse i Arendal. Mannen blir anmeldt for vold mot kona.

**KRISTIANSAND: Promillekjører på Rv. 9

14.29:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Rumenske trailersjåfører smuglet øl

17.38:** Se egen sak.

**EVJE OG HORNNES: Kjørte uten førerkort

18.00:** En 39-åring fra Evje stanses mens han kjører uten gyldig førerkort, og blir anmeldt av politiet på stedet.

KRISTIANSAND: Latviere tatt i fartskontroll

To latviere blir stanset av politiet i en fartskontroll kjørende i 66 km/t i en 50-sone. De nektet å vedta forelegget på stedet, og ble dermed innbrakt av politiet. Den samme bilen har blitt målt kjørende i 99 km/t i Flekkerøytunnelen tidligere, samt kjørende for fort i Vestfold. Politiet vil nå sjekke om det er den samme sjåføren, og han kan i så fall vente seg en strengere reaksjon.

**BIRKENES: Villmannskjøring

21.44:** Politiet stopper en lokal 18-åring som spoler rundt på dørprodusenten Scanflex sitt område i Birkeland. Han blir anmeldt for villmannskjøringen.

**KRISTIANSAND: Kjørte i beruset tilstand

22.30:** Politiet stopper en bilist på E39 ved Slettheia, som kjører uten førerkort og i påvirket tilstand. Sjåføren er en 20-åring fra Kristiansand, og ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, var han påvirket av noe annet enn alkohol. Han ble tatt med til legevakta for blodprøve.