**RISØR: Råning forstyrret nattesøvnen

02.36:** Melding om råning på Sivaanlegget. Dette skal forstyrre natteroen, men da politiet kommer til stedet er det stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Fest i Vågsbygd

02.17:** Bråk fra en fest forstyrrer natteroen i Vågsbygd. En politipatrulje kommer til stedet og gjenoppretter natteroen.

**TVEDESTRAND: Påkjørt rådyr

01.59:** Et rådyr blir påkjørt og skadet ved avkjøringen til Songe på E 18. Viltnemnda er varslet.

**ARENDAL: Mistenkelige personer i hagen

00.59:** Noen mener å ha observert mistenkelige personer i en hage nord i sentrum. En politipatrulje kommer til stedet og snakker med melder, men finner ingen mistenkelige personer.

**ARENDAL: Stjal PC fra ulåst hjem

00.15:** Politiet får melding om at en PC er stjålet fra en adresse på Bjorbekk i løpet av kvelden. Bopelen var ikke låst, og gjerningsmannen er kjent. PCen blir funnet igjen på Brekka og forholdet blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Stjal veksleveske med 5000 kroner

08.15** Det blir meldt om tyveri fra bil, samt en veksleveske til en taxi, som inneholdt ca 4-5000 kroner.

**EVJE & HORNNES: Tatt uten lappen

11.00** En 48 år gammel mann fra Iveland blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Tatt for butikknasking

15.07:** En kvinne i slutten av 20-årene blir tatt for butikktyveri på Kiwi i Kristiansand sentrum. Hun blir anmeldt for forholdet.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i ny bolig

15.40** Det blir meldt om innbrudd i et nytt hus som ennå ikke er bebodd på Tvedestrand. En patrulje blir sendt til stedet.

**VENNESLA: Kjørte ned port til redskapsbod — stjal mc

16.20** Politiet får melding om en gårdseier på Hægeland som har hatt ubudne gjester i løpet av dagen. Ifølge melder var porten til gården, samt redskapsboden kjørt ned. Tyvene hadde stjålet med seg en Mc av typen Orange KTM Super 530 med reg.nr. 4974. En patrulje vil foreta åstedsundersøkelser.

**FARSUND: Tørrkokt gryte skapte brann

17.03:** Politi og brannvesen rykket ut etter melding om leilighetsbrann i Tjørvehavn. Det brant i en leilighet i første etasje. Brannen ble slukket, og personen som bodde i leiligheten kom seg ut uten skader. Det viste seg at en tørrkokt gryte var årsaken til brannen. Brannvesenet sjekket også 7-8 andre leiligheter i bygget.

**GRIMSTAD: Plagsom butikktyv

17.03:** Kiwi på Groosveien melder fra om en plagsom butikktyv som skal ha stjålet en del øl. Politipatruljen dro til stedet, men tyven hadde stykket av med to skspakninger øl før de kom fram. Den mistenkte øltyven er en 42 år gammel mann fra Grimstad.

**KRISTIANSAND: Rådyr løp på bil

17.56:** En bilfører melder fra om et rådyr som løp inn i siden på en bil i Bjørnebakken. Rådyret forsvant i mørket. Viltnemnda er varslet.

**TVEDESTRAND: Fant amfetamin på sjåfør

19.20:** En patrulje i Tvedestrand har stoppet bil i utkanten av Tvedestrand. Bilføreren ble sjekket, og det ble funnet litt amfetamin på ham. Han ble senere kjørt til legevakten for utvidet blodprøve. Mannen er 51 år gammel og fra Tvedestrand.

**ARENDAL: Rånet utenfor Obs

21.08:** Obs på Stoa melder om mange rånere på parkeringsplassen. Kundene er redde for at det skal skje en ulykke, og politiet sender to patruljer til stedet. Parkeringsplassen blir tømt for biler.

**GRIMSTAD: Sjåfør uten førerkort, men med narko

22.55** : UP i Grimstad stopper en bil i Fjæreveien. Sjåføren har ikke førerkort, og politiet finner narkotika på mannen. Politet tok med mannen og hans passasjer til politistasjonen. De to er begge menn fra Grimstad, den ene 20 år og den andre 21 år gammel.