**LYNGDAL: Sprengt postkasse

23.45** fikk politiet melding om en sprengt postkasse i Svaneveien i Lyngdal. To mopeder ble sett kjørende fra stedet. En politipatrulje har vært en runde i det aktuelle området.

KRISTIANSAND: Mann slo kvinne på bussen

**GRIMSTAD: Innbrudd i biler

00.06** fikk politiet melding om at en mannsperson hadde vært inne i biler ved Modena i Bergemoveien. En patrulje ble sendt til stedet. En mann ble innbrakt til arresten i Arendal.

**ARENDAL: Bevisstløs

00.44** kom en politipatrulje i Arendal over en ung mann som hadde falt og slått hodet i Kirkegaten i Arendal. Mannen, som var bevisstløs, ble kjørt bort med ambulanse.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på bensinstasjon

00.51** fikk politiet melding fra en ansatt på Shell Valhalla om at en kunde hadde gått løs på en annen ansatt. En politipatrulje ble sendt til stedet. Innen de kom frem skal vedkommende også ha sparket i en bil i området. Mannen ble tatt med inn til politistasjonen i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

00.44** kom en politipatrulje i Tollbodgata over en 48 år gammel mann fra Kristiansand som var i besittelse av amfetamin. 48-åringen fikk derfor lov til å bli med politiet inn på stasjonen.

**KRISTIANSAND: Kastet stein mot hus

01.10** fikk politiet melding om en mann som gikk i Trossestien og kastet stein mot hus. En politipatrulje ble sendt til stedet.

**MANDAL: Promillekjører

01.15** stanset en politipatrulje en bil i Gustav Vigelandsvei i Mandal. Fører av bilen, en 52 år gammel mann fra Mandal, var påvirket. Han ble derfor tatt med til legevakten for utvidet blodprøve.

**ARENDAL: Kraftig gasslukt

01.26** fikk politiet melding om kraftig gasslukt fra en påfyllingspumpe for gass. En politipatrulje ble sendt til stedet for å sjekke.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

01.38** fikk politiet melding om en bråkete gjest på Havana i Kristiansand. En patrulje ble sendt til stedet.

**KRISTIANSAND: Besittelse

01.39** stanset en politipatrulje en bil i Randesund. Sjåføren, en 42 år gammel mann fra Vennesla, var i besittelse av ulovlig tabletter. Han ble derfor tatt med inn til politistasjonen.

**KVINESDAL: Brysomme gjester

01.54** fikk politiet melding om flere brysomme gjester hos Ponti's Pizza i Kvinesdal. Vekter på stedet klarte ikke å ta hånd om den, og en politipatrulje ble derfor tilkalt. Da politiet kom til stedet bestemte kranglefantene seg for at det var best å gå videre.

KRISTIANSAND: Bil nektet å stanse for kontroll

**VENNESLA: Forsøk på innbrudd

02.02** fikk politiet melding fra noen kvinner om at en person forsøkte å bryte seg inn i et hus på Røyknes i Vennesla. Kort tid etter denne meldingen fikk politiet en ny melding fra stedet fra en person som fortalte at han ble forfulgt og truet. En politipatrulje ble sendt til stedet, og vedkommende ble tatt hånd om og kjørt hjem. Det viste seg å være en uoverstemmelse mellom to kamerater. Det blir ingen anmeldelse i forbindelse med dette.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.07** fikk politiet melding om slossing utenfor Domkirken. Det viste seg å være et par som kranglet. Partene ble sendt hver til sitt. Ingen av partene ønsker å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slo dørvakt

02.17** ble en person pågrepet etter å ha slått en vakt ved Tollboden i Kristiansand. Vedkommende anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Slagsmål

02.39** fikk politiet melding om slagsmål mellom flere partier i drosjekøen i Arendal. Politiet klarte etter hvert å få roet gemyttene til de involverte. Ingen ble anmeldt.

**MANDAL: Overstadig beruset person

02.39** ble en overstadig beruset person i Store Elvegate funnet av en politipatrulje. Ambulanse ble rekvirert og vedkommende ble sendt til legevakt for sjekk.

**ARENDAL: Brann i kjøretøy

03.01** fikk politiet melding om brann i et kjøretøy på riksvei 42 ved Myra. Politi og brann til stedet. Patruljen fikk slukket brannen med et brannslukningsapparat. Ingen personer ble skadet.

**LILLESAND: Mørkkledd mann langs veien

03.10** fikk politiet flere meldinger om en mørkkledd mann som gikk langs E 18 vest for Lillesand. Vedkommende var nær å bli påkjørt av flere bilister. En politipatrulje kjørte ut, og de fikk etter hvert plukket opp mannen og kjørt ham hjem.

**BIRKENES: Forsøk på innbrudd

04.00** fikk politiet melding fra en huseier som hadde våknet da et vindu ble knust i huset. Gjerningspersonen stakk fra stedet. En politipatrulje dro ut for å kikke etter vedkommende, men fant ingen.

**GRIMSTAD: Beruset

04.30** fikk politiet beskjed om at innehaver av Cafe Galleri hadde funnet en sovende beruset mann utenfor stedet. Innehaver fikk ikke kontakt med vedkommende. En politipatrulje ble sendt til stedet. Mannen, som er 20 år gammel, ble innbrakt til drukkenskapsarresten for å sove av seg rusen.

**KRISTIANSAND: Istapper i tunnel

06.06** fikk politiet melding om flere store istapper i taket på Oddernestunnelen. VTS er blitt varslet, og de vil se på forholdet.

**MANDAL: Sovnet i bilen

06.22** fikk politiet melding om en mann som satt og sov i en bil som stod hensatt i veikanten ved Skjebstad. En politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at bilen hadde havarert. Bileier fikk beskjed om at bilen måtte flyttes snarest.

**KRISTIANSAND: Mann forsøkte å komme seg inn i hus

07.11** fikk politiet melding om at en person forsøkte å komme seg inn i et hus på Vestkollen. En politipatrulje ble sendt til stedet, og vedkommende ble tatt med inn til arresten for beruselse.

**MANDAL: Bom fast på E 39

08.14** fikk politiet melding om at to vogntog stod fast på E 39, Vatnebakken. Det skapte farlige trafikksituasjoner, men det var mulig å passere på stedet. En politipatrulje kjørte til stedet, men da de kom frem var begge bilene ute av veien.

**GRIMSTAD: Bil traff tre

07.45** fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt inn i et tre ved Taule. Bilen fikk store materielle skader i sammenstøtet. Da politiet kom til stedet var det ingen personer i eller ved bilen, men spor i bilen gjorde at politiet undersøker saken nærmere. Nærmere undersøkelse på stedet førte ikke til nye funn. Bileier blir etter hvert pågrepet på bopel, og mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Han blir fremstilt for blodprøve.

**TVEDESTRAND: Innbrudd

11.32** fikk politiet melding om at det i løpet av natten har vært innbrudd i en bolig i Nesgrenda. I løpet av natten er det blitt revet i stykker en dør inn til garasjen og til et uthus. Usikkert om noe er stjålet. En politipatrulje vil undersøke åstedet.

**MANDAL: Kjørte ned lysmast

11.44** fikk politiet melding om at noen i løpet av natten har kjørt ned en lysmast med strøm og fiber samt deler av et gjerde i Buråsveien. Strøm og fiber skal være ordnet av personell fra Los.