ARENDAL: Klage på høy musikk

En politipatrulje må rykke ut til en adresse ved Heståsen i Arendal etter klager fra naboer på høy musikk.

**MANDAL: Innbrudd i Mandal

23.40:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd på en adresse i Mandal. I løpet av kvelden skal uvedkommende ha brutt opp en dør, romstert i huset og tatt med seg en pc.

**GRIMSTAD: Klage på fest

23.42:** Det kommer inn en klage på støy fra en fest i Storgata i Grimstad. Politiet kjører ut og får dempet den.

**KRISTIANSAND: Viftet med startpistol

23.47:** En person skal ha viftet med en startpistol i Festningsgata. Han kan vente seg en anmeldelse for dette.

**KRISTIANSAND: Manglet førerkort

23.41:** En UP-patrulje stopper en bil på Vågsbygdveien. Bilføreren har møtt på UP før og har derfor ikke noe førerkort å vise. Dermed vil det bli laget en ny sak på kjøring uten førerkort.

**MANDAL: Nektet inngang på pub

23:48:** En jente vil veldig gjerne inn på puben i Mandal, men blir nektet av vaktene. Hun nekter å forlate stedet og politiet må derfor komme og fjerne henne.

KVINESDAL: Beruset ungdom utenfor gatekjøkken

Politiet får klager på at det står berusede ungdom som henger utenfor Berends gatekjøkken i Kvinesdal Da politiet kommer til stedet har ungdommen tatt beina fatt.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

00.27:** Ved Langbrygga i Arendal blir en person tatt for besittelse av narkotika. Personen blir dermed tatt med til arresten.

KRISTIANSAND: Nektet på forlate Seven Eleven

Ved Seven Eleven i Markens nekter en narkoman å forlate stedet. Han skal ha vært der i to timer og politiet må ned for å få fjernet han.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

00.40:** Ved Langbrygga blir en ny person tatt for besittelse av narkotika. Denne gang et par gram amfetamin. Denne personen blir også satt i arresten.

**RISØR: Slåsskamp utenfor bar

00.55:** Det meldes om slåsskamp utenfor Peterhead bar i Risør. En patrulje kjører ut og får ordnet opp på stedet.

**TVEDESTRAND: Truet med kniv

01.12:** En mann skal ha truet sin samboer med kniv i deres hjem. Hun rømmer fra huset og politiet må ut til stedet og pågripe mannen. Han blir satt i arrest og kan trolig vente seg en anmeldelse.

**LILLESAND: Vrang eks-kjæreste

01.33:** En kvinne melder at hennes eks-kjæreste står på utsiden av huset og vil inn. Hun vil derimot ikke ha noe mer med han å gjøre og politiet kommer og bortviser mannen.

KRISTIANSAND: Burning utenfor Sørlandssenteret

En UP-patrulje kommer over noen rånere som driver med såkalt burning utenfor Sørlandssenteret. Slikt blir det blanke dekk av og to biler får mangellapp for dette.

**KRISTIANSAND: Prøvde å stikke av

01.38:** En UP-patrulje ønsker å stoppe en bil ved Sandens kjøpesenter. Bilisten prøver først å stikke av, men det går heller dårlig. Han blir tatt med til legevakt for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Slått ned i Markens

01.43:** Politiet får en melding fra en som forteller at kameraten hans blir slått ned i Markens. Da politiet kommer til stedet har tumultene roet seg ned og partene drar hver til sitt. Politiet venter på en eventuell anmeldelse før de gjør noe videre i den saken.

MANDAL: Bråk på restaurant

Det meldes om bråk fra en restaurant i Mandal. Politiet kjører hjem en person.

ARENDAL: Knivstikking

**FARSUND: Truet med kniv

02.09:** Det meldes om slåsskamp i Uptown pub i Farsund En utlending skal ha trukket fram en kniv på puben og har så blitt kastet ut. En ny gjeng skal så ha slått ned en vakt og det blir håndgemeng. Gjengen var vekke da politiet kom til stedet men politiet har gode signalementer å gå videre på. Det er ventet at det kommer en anmeldelse på mandag.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.40:** Det kommer en melding fra Tyholmen hotell hvor de har problemer med en meget beruset mann. Politiet henter mannen og han får overnatte i arresten.

KVINESDAL: Trafikkuhell

Ved Hamrebakken i Kvinesdal skal en bilfører som muligens er beruset ha kjørt utenfor veien. Føreren må ha fått hjelp til å komme seg på veien igjen av andre, for bilen er vekk da politiet kommer til stedet.

**ARENDAL: Tatt med hasj

02.53:** En person blir innbrakt til politistasjonen i Arendal etter å ha blitt tatt for bruk av hasj. Personen kan vente seg en anmeldelse

**GRIMSTAD: Klage på høy musikk

02.59:** Det kommer en klage på høy musikk fra en adresse i Østerhuslien i Grimstad. Politiet får en ny telefon like etter på at det har roet seg og slipper dermed å kjøre ut til stedet.

**GRIMSTAD: Slåsskamp

03.03:** Det kommer en melding om slåsskamp ved Juskestredet i Grimstad. En patrulje kommer til stedet og løser opp tumultene.

**GRIMSTAD: Ny slåsskamp

03.06:** Det meldes om en ny slåsskamp ved Juskestredet. Det skal være en kar som har gått løs på flere personer. Han skal også ha gått til angrep på en av tjenestemennene. Han blir til slutt tatt kontroll på og tatt med til arresten i Arendal hvor han kan vente seg en anmeldelse.

KRISTIANSAND: Trusler To personer kommer med verbale trusler mot hverandre og det er amper stemning ved Vågsbygd senter. Politiet får skilt partene.

MANDAL: Politiet lei festbråk – tok forsterker

MANDAL: Slått av rogalending

Ved Torjusheigata i Mandal stopper en patrulje en forslått kar. Han forteller at han har blitt slått av en rogalending etter noen verbale ordvekslinger. Fornærmede hadde en stor kul over venstre øye og ble kjørt til legevakt. Politiet avventer anmeldelse i saken.

KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

Det meldes om støy fra høy musikk ved Jærnesheia i Kristiansand. Politiet snakker til de feststemte og de lover å roe ned musikken.

**GRIMSTAD: Innbrudd i Nav-bygget

05.35:** Det meldes at det har vært et innbrudd i Nav-bygget i Grimstad. Uvedkommende har brutt opp en dør og romstert i flere av kontorene. Hva som er tatt fra stedet er fortsatt ukjent.

**ARENDAL: Klage på full fest

06.00:** Det kommer klager fra naboer på at det er full fest ved en adresse i Arendal. Da politiet kommer til stedet er det stille og rolig.

**GRIMSTAD: Innbrudd i Kafé

06.30:** Det meldes om innbrudd hos Café Ibsen i Grimstad Det er fortsatt uvisst hva som er tatt fra kafeen.

KRISTIANSAND: En tatt i promillekontroll

Det ble i morgentimene avholdt en promillekontroll på E 18 ved Narviga retning vest. En person blåste over tillatt promilleverdi og det har blitt gjort beslag av førerkort. Bilføreren må også levere utvidet blodprøve

**RISØR Knust frontrute på seks biler

08.38:** I Risør meldes det at seks parkerte biler har fått knust frontrutene i tillegg til at det har blitt gjort andre skader på bilene. Det er fortsatt ukjent hvilke gjerningspersoner som står bak.

VENNESLA: Hensatt bil

Det blir funnet en hensatt bil som skal ha kollidert ved Drivenesveien. Politiet får kontakt med bileier som melder at han er hjemme. Det blir begjært avskiltning av bilen.