**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

09.00:** En person ringer politiet fra Astrids vei og forklarte at noen har krasjet inn i bilen hans i løpet av natta. Bilen var blitt stygt skadet og hadde flyttet seg. Bilen var en leiebil fra Gumpens. Årsaken til at personen hadde leiebil var stygt hærverk av en bil som stod på samme sted tidligere i uka.

**KRISTIANSAND: Stakk fra uhell

10.15:** En bil kjørte i grøfta like ved bussgarasjen i Vågsbygdveien. En kvinne forsøkte å stikke fra stedet, men ble holdt igjen av folk på stedet. Like før politiet kom klarte kvinnen å stikke av. Et par patruljer, deriblant hundepatrulje, gikk sporsøk etter kvinnen og fant henne omsider om bord i en båt på land. Damen, som er i slutten av 30-årene, ble kjørt til legevakta for å avlegge utvidet blodprøve. Hun ble senere kjørt til arresten mistenkt for å stikke fra ulykkessted og for kjøring i påvirket tilstand. Det er dessuten uklarhet rundt eierforholdet til bilen.

**FARSUND: Brann

10.45:** I en søppelkonteiner utenfor Mix Vanse begynner det å brenne. Kledningen ble skadet, men kiosken ble ikke påført andre skader.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

13.30:** Båten Mårten har hatt besøk av en tyv. Vin og nøkler er blitt stjålet. Politiet har en mistenkt i saken.

KRISTIANSAND: Innbrudd i sjøbu

15.43: Politiet får melding om at det har vært innbrudd i tre sjøbuer på Torsøya. Uvedkommende har tatt seg inn i sjøbuene ved å bryte opp en hengelås. Det er uklart om noe er stjålet.

KRISTIANSAND: Skilttyveri

En gang mellom fredag ettermiddag og i dag har noen stjålet begge skiltene på en bil parkert i Marvika. Skiltene har registreringsnummer PP 48170. **KRISTIANSAND: Skilttyveri II

17.43:** Igjen meldes det om tyveri av bilskilter. Personen som ringer inn hadde parkert lastebilen sin i St:Olavs vei på Lund. I tidsrommet mellom klokken 4 natt til i dag, og klokken 17 i ettermiddag har noen stjålet et av skiltene på lastebilen. Registreringsnummeret er PP 48006. — Det har vært påfallende mye skilttyveri de siste dagene, sier operasjonsleder Jon Kvitne, ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**VENNESLA: Husbråk

17.50:** Politiet blir varslet om husbråk i Vennesla. Det lyktes politiet å få roet ned situasjonen, og de stridene parter blir pålagt å holde seg borte fra hverandre resten av kvelden og natta.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

18.00:** En person møter opp på politivakta i Kristiansand. Han har en tydelig hevelse i ansiktet. Det viser seg at det har vært en slåsskamp mellom to personer, og at mannen i politivakta er den fornærmede. Slåsskampen skal ha funnet sted i Dronningens gate. Politiet har vært ute for å se etter gjerningsmannen, uten å finne ham. Forholdet vil bli anmeldt.

**ÅMLI: Innbrudd i sommerhus

21.27:** En huseier i Tovdal i Åmli melder fra om at noen i perioden fra 16.mars og til i dag har forsøkt å bryte seg inn i et hus som han leier ut om sommeren. Det er knust et vindu i inngangsdøra på baksia, men foreløpig har ikke eier kunnet fastslå at noe er stjålet.

**BIRKELAND: Innbrudd i lastebil

21.41:** På Tollnes industriområde har det vært innbrudd i en lastebil, og forsøk på innbrudd i en annen. Det er stjålet diverse kort fra lastebilen gjerningspersonen kom seg inn i.

**ARENDAL: Narkotikabesittelse

22.06:** En patrulje i Arendal sjekker to personer som de bestemmer seg for å pågripe. Den ene av personene var i besittelse av narkotika, mens den andre personen var veldig ruset.

**FROLAND: Festbråk

22.11:** Politiet får inn en klage på høy musikk fra en fest i Froland. Politiet tar kontakt med festverten per telefon, og vedkommende får klar beskjed om at de får politiet på døra om de ikke demper støynivået. Og foreløpig ser det ut til at de har fulgt politiets pålegg.

**ARENDAL: Tyverier

22.50:** En vekter på Sørlandet sykehus Arendal melder til politiet at det i løpet av kvelden har vært flere tyverier på sykehuset. Det er foreløpig ikke brakt på det rene hva som er stjålet.