AGDER: Skottevik feriesenter i Lillesand kommer best ut i avisens test. Seks av seks øyne viser terningen for det sjønære feriesenteret.

Både for lekeplass, strand, restaurant og selve plasseringen gir avisen campingen, som ligger like innenfor Blindleia i Høvåg, topp score. Kiosken og butikken får likevel litt trekk.

Campingen har 300 plasser fordelt på et 300 dekar stort område.

Har du tips om en campingperle? Skriv inn i debatten!

(Les mer under bildet)

Skottevik feriesenter.

Kritikk for butikken

Det er likvel ikke bare i Høvåg at det er mulig å campe like ved vannkanten.

På andreplass i VG sin kåring kommer Kristiansand Feriesenter på Dvergsnestangen. Senteret belønnes med fem øyne på næringen og får jevnt over gode karakterer i de forskjellige underkategoriene.

Kiosken og butikken får imidlertid nesten strykkarakter.

– Kiosk og liten butikk i ett, dårlig utvalg. Ikke campingutstyr. Ofte tidlig utsolgt for brød, heter de i avisens vurdering.

Feriesenteret får ellers skryt for fire sandvolleybaner, nytt toalettanlegg, dykkersenter og fin strand med sklie og stupebrett. Campingen har 230 plasser fordelt på 100 dekar.

Tilbyr lekeland til barna

VG mener at Moysand Familiecamping i Grimstad er den tredje beste campingen i testen.

Moysand ligger i Grimstad og har 300 plasser på et 65 dekar stort område. Også denne campingen belønnes med fem øyne på VGs terning.

Campingen får skryt for flotte sanitæranlegg, stor og velutstyrt butikk og ”lekeland”. At kafeen kun serverer gatekjøkken-mat, får campingen imidlertid trekk for.

Har du tips om en campingperle? Skriv inn i debatten!