KRISTIANSAND / SØGNE / SONGDALEN: — Vi jobber sammen med Vågsbygd politistasjon opp mot spesielle miljøer, bekrefter lensmann Terje Pedersen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor, til fvn.no.

I løpet av natta er BMW-er stjålet. En fra Øygarden på Langenes i Søgne, en fra Leireveien i Søgne og en fra Pramveien i Vågsbygd.

— De to tyveriene i Søgne settes i sammenheng, bekrefter operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

BMW-ene som ble stjålet i Søgne ble funnet igjen i henholdsvis Vågsbygd og Farvannsbakken. Fortsatt er en grå BMW 520i med kjennemerke UR70992 på avveie etter tyveri fra Pramveien.

I tillegg til biltyveriene har det vært innbrudd i mange biler.

— I tillegg til bilbrukstyveri var det innbrudd i biler på Øygarden, sier lensmann Pedersen. Operasjonssentralen har loggført melding om innbrudd i tre forskjellige biler. I tillegg har lensmannskontoret fått muntlig melding om ytterligere to eller tre innbrudd.

Klokka 11.40 i formiddag fikk lensmannskontoret melding om at en person forsøkte å gjøre innbrudd i biler like ved Brennåsen senter i Songdalen.

— Patruljen rykket ut og pågrep en mann (42) på stedet stedet. Han er blitt innbrakt, opplyser Steinsland. Ifølge lensmann Pedersen er han kjørt til politiarresten og vil bli arresten.

Det er ikke klart om det er sammenheng mellom alle biltyveriene og innbruddene.