LINDESNES: — Vintergallaen er en tradisjon over hele landet, og det er tredje gangen vi i Lindesnes KFUK/KFUM arrangerer dette for vår krets, forklarer en av ildsjelene i den lokale foreningen, Magnhild S. Døble.

Det ljomer i Lindesneshallen bak henne, hvor Tensing Norway fremfører melodier med trøkk, ispedd sketsjer og dans. Foran scenen står et hundretalls ungdommer og synger med.

Lite søvn

— Knallgøy å ha så bra artister som Tensing Norway på besøk. Det har i det hele tatt vært en flott helg, fortsetter Døble. Som innrømmer at det blir så som så med søvn disse nettene.

— Slik vet vi det blir når man plasserer så mye ungdom sammen på ett sted. Det meste har gått veldig fint, sier Døble som har vært gjennom de fleste oppgaver i løpet av helga. Alt fra organisering til kioskarbeid.

Og god organisering må til når nærmere 200 besøkende skal gjennom et vel av aktiviteter og underholdning.

Bøllekurs

— Både fredag og lørdag hadde vi konserter i Lindesneshallen. I tillegg hadde vi seminarer hele lørdagen, fortsetter hun.

Selv var hun på bøllekurs, hvor det gjaldt å sette seg ned og si og gjøre alt mulig. Bare det ikke skadet noen eller noe.

— Dessuten hadde vi flørtekurs for fløtepuser. Guttene lærte å oppvarte jentene med både gode replikker og kjærlighet. På pinne, legger hun til.

Det var ikke bare tensing som sto på programmet da Fædrelandsvennen var innom arrangementet lørdag kveld.

Også de lokale rockerne i Moonlight Monkey Madness ga alt fra scenen. Til stor begeistring fra skaren med tilhengere som fikk belønning for sin innsats. I form av bananer.

Natt til i går var i sportens tegn. Rundt midnatt med teatersport-konkurranse i kantina i Lindesneshallen. I tillegg var det innebandyturnering gjennom store deler av natta.

— Selv om vi er mange unge fra Lindesnes KFUK/KFUM som står bak dette arrangementet, er det viktig å sende en stor takk til de voksne også. Vi har veldig mange frivillige som bruker helgen sin på forskjellige oppgaver i forbindelse med dette arrangementet. Vi hadde ikke klart å gjennomføre dette uten dem, skryter Døble.

jan.erik.stiland@fedrelandsvennen.no